Στην Τουρκία επιμένουν ότι ο Ζινκερνάγκελ είναι το κλειδί στη συμφωνία Ολυμπιακού-Τράμπζονσπορ για Γκόμες και Μπάρτρα

Στην Τουρκία επιμένουν ότι ο Ζινκερνάγκελ είναι το κλειδί στη συμφωνία Ολυμπιακού-Τράμπζονσπορ για Γκόμες και Μπάρτρα

Sportal newsroom 09:36 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:44 - 05.07.2023

Οι Τούρκοι συνεχίζουν να αναφέρουν ότι ο Ζινκερνάγκελ είναι το πρόσωπο που μπορεί να ξεκλειδώσει τις μεταγραφές των Μάξι Γκόμες και Μαρκ Μπάτρα στον Ολυμπιακό.

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ παίζει σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού και Τράμπζονσπορ για την απόκτηση των Μάξι Γκόμες και Μαρκ Μπάρτρα.

Στη γειτονική χώρα κάνουν λόγο για τριπλή συμφωνία που εμπλέκει τον Δανό εξτρέμ, ο οποίος ανήκει στους Πειραιώτες. Τη στιγμή, λοιπόν, που ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να μεταβεί στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, είναι σε εξέλιξη και τα μεταγραφικά. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ της «Fotomac» ο Ζινκερνάγκελ παραμένει στο παιχνίδι οι δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία.

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στην ομάδα της Τραπεζούντας για να αποκτήσει τόσο τον Ουρουγουανό φορ, όσο και τον Ισπανό αμυντικό, η οποία απορρίφθηκε πριν μερικές μέρες, ωστόσο, οι δύο πλευρές συνεχίζουν να έχουν επικοινωνία.

Η Τράμπζονσπορ θέλει να πουλήσει τους δύο παίκτες και φέρεται να ζητάει από τον Ολυμπιακό ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, αλλά και ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ για να κλείσει η συμφωνία.

Ο Δανός παίκτης την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στο Βέλγιο με τη Σταντάρ Λιέγης και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θετικός στο να μετακομίσει στην Τουρκία.

Πριν λίγες μέρες και ο Βέλγος δημοσιογράφος Κέβιν Σόβατζ, ανέφερε ότι οι Πειραιώτες σκοπεύουν να προτείνουν στην Τραμπζονσπόρ την παραχώρηση του Ζινκερνάγκελ, προκειμένου εκείνοι με τη σειρά τους να μειώσουν τη ρήτρα του Μάξι Γκόμες.