Ολυμπιακός: Έντονη κινητοποίηση και αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη ανακοίνωση!

Αντόνιο Κορδόν

i

©Intime

Ολυμπιακός: Έντονη κινητοποίηση και αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη ανακοίνωση!

Διονύσης Βερβελές 23:26 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:28 - 04.07.2023

Τα ραντεβού του Κορδόν και η ώρα της πρώτης μεταγραφής φτάνει για τους «ερυθρόλευκους».

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η πρώτη μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» τελικά, στέλνουν… κουβά όλες μας τις προβλέψεις και την Τετάρτη το μεσημέρι, μπαίνουν στο αεροπλάνο για την Αυστρία, χωρίς μεταγραφή! Οι Πειραιώτες όπως έχουμε εξηγήσει, έχουν μπει σε μια άλλη διαδικασία. Δεν θέλουν να κάνουν μεταγραφή υπό… πίεση και μόνο για να μην υπάρχει π.χ. γκρίνια στα social media. Όπως έχουμε επισημάνει και σε άλλα άρθρα, ο Αντόνιο Κορδόν είναι ξεκάθαρος, όσον αφορά στο θέμα των μεταγραφών, κινήσεις όχι υπό πίεση, αλλά ουσίας.

Τις τελευταίες ώρες πάντως, υπάρχει έντονη κινητοποίηση και ο Κορδόν εντείνει τα ραντεβού του, με στόχο την ολοκλήρωση των πρώτων μεταγραφών των «ερυθρολεύκων». Και όντως, φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου πλέον η πρώτη μεταγραφή για τους Πειραιώτες. Κορδόν και Μαρτίνεθ άλλωστε έχουν συμφωνήσει, υπογράφουν οι παίκτες στον Ολυμπιακό και αμέσως πετούν για την προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία, ώστε να αρχίσουν εκεί τη δουλειά.

Ο κόσμος αγωνιά, το καταλαβαίνω, αλλά φαίνεται πως πλέον όντως θα δοθεί λύση και θα αρχίσουν οι πρώτες ανακοινώσεις. Και την Τρίτη άλλωστε, οι πληροφορίες μας λένε πως ο Κορδόν είχε ραντεβού με στόχο την ολοκλήρωση μεταγραφής. Δουλεύει και με άλλο στυλ άλλωστε, οι μάνατζερ πολλές φορές τα τελειώνουν όλα και έρχεται ο παίκτης για να «κλειδώσει» και τυπικά η μεταγραφή.

Τις τελευταίες ώρες έτσι, παρατηρείται έντονη κινητοποίηση στον Ολυμπιακό και εκτίμησή μας, πως σύντομα θα έρθει η πρώτη ανακοίνωση. Με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ξεκάθαρους στόχους στη μεταγραφική περίοδο, να θέλουν σέντερ φορ, στόπερ, μέσο, αλλά και εξτρέμ. Παίκτες σε θέσεις κλειδιά για τη νέα σεζόν, παίκτες που θα κληθούν να μπουν και να κάνουν τη διαφορά, για να υλοποιήσει η ομάδα τους στόχους της.