Οριστικά χωρίς Καμαρά στην Αυστρία ο Ολυμπιακός - Ποιοι άλλοι έμειναν εκτός επιλογών!

Μαντί Καμαρά

i

© Intime

Οριστικά χωρίς Καμαρά στην Αυστρία ο Ολυμπιακός - Ποιοι άλλοι έμειναν εκτός επιλογών!

Διονύσης Βερβελές 22:27 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:32 - 04.07.2023

Δεν ανακοινώθηκε αποστολή, αλλά η απόφαση πάρθηκε και όχι μόνο γι’ αυτόν…

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ολυμπιακός πετάει για το Μόναχο κι από εκεί, οδικώς θα μεταβεί στο Μιλς, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, από τις 5 ως τις 19 Ιουλίου. Το πρωί, σας αναφέραμε τις σκέψεις που υπήρχαν για τον Μαντί Καμαρά, που ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στη Ρόμα με ενοχλήσεις. Ο μέσος από τη Γουινέα, δεν μπόρεσε να τις ξεπεράσει και αυτές τις ημέρες υποβάλλεται σε θεραπείες και ειδικό πρόγραμμα. Κάπως έτσι, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ πήρε την απόφαση να μην πετάξει με την ομάδα και να μην είναι στην Αυστρία. Λογικό, αφού ο ποδοσφαιριστής είναι ανέτοιμος. Αν καλυτερεύσει η κατάστασή του, ίσως πάει τις επόμενες ημέρες, θα το δουν και μετά από σχετική σύσκεψη κι έχοντας καλύτερη εικόνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στην Αυστρία δεν θα είναι και ο Παπέ Αμπού Σισέ, τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες. Ο Σενεγαλέζος στόπερ δεν έχει κάποιο θέμα, αλλά ίσως έχει να κάνει με την προσέγγιση των «ερυθρολεύκων» για την άμυνα και την επόμενη ημέρα. Φαινόταν πως στο Μπα, Ντόη, Σισέ, δύο θα… κέρδιζαν. Στον Ολυμπιακό ίσως έχουν ήδη στα χέρια τους πρόταση για τον Σισέ και δεν θα ήθελαν να ρισκάρουν, ψάχνεται άλλωστε και ο ατζέντης του, όχι μόνο τις τελευταίες ημέρες, αλλά από πέρσι και όταν το κλίμα είχε βαρύνει μετά το επεισόδιο που είχε με τον Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός πάντως, αποστολή δεν ανακοίνωσε επίσημα. Ωστόσο, επέστρεψαν οι διεθνείς στο Ρέντη και θα πετάξουν όλοι το μεσημέρι της Τετάρτης, όπως και ο Ζινκερνάγκελ. Ο Δανός μπορεί να ενδιαφέρει ομάδες του εξωτερικού, αλλά θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε προετοιμασία του Ολυμπιακού. Ο Μαρτίνεθ θέλει να τον δει, προφανώς και θα αποφασίσει στο επόμενο διάστημα τι θα κάνει μαζί του.