Έρχεται στην Ελλάδα ο Κένεντι για τον Ολυμπιακό

Κένεντι

i

© Photo by Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images

Έρχεται στην Ελλάδα ο Κένεντι για τον Ολυμπιακό

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Νούνες ντο Νασιμέντο θα φτάσει σήμερα στην Ελλάδα (19:40), με σκοπό να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Μετά την απόκτηση των Ιμπόρα, Κίνι και Φρέιρε, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την επόμενη μεταγραφική του κίνηση. Ο λόγος γίνεται για τον Ρόμπερτ Κένεντι Νούνες ντο Νασιμέντο, ο οποίος έρχεται σήμερα στην Ελλάδα (29/7) για να ολοκληρωθούν οι τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες. Η άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» είναι προγραμματισμένη για τις 19:40.

Όπως αποκάλυψε το Sportal, ο σύλλογος των Πειραιωτών εξέτασε σοβαρά την περίπτωση του Βραζιλιάνου εξτρέμ κι όπως όλα δείχνουν το deal θα ολοκληρωθεί αισίως. Ο Κένεντι είναι ο «εκλεκτός» του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τα άκρα της επίθεσης. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στη Γρανάδα την σεζόν 2020/2021. Επομένως ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τις ικανότητες του 27χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ.

Ο Βραζιλιάνος θα αποκτηθεί από τους ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού για μία σεζόν, με τους Πειραιώτες να διατηρούν οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή για το επόμενο καλοκαίρι.

Όσον αφορά στο προφίλ του ποδοσφαιριστή, πρόκειται για έναν 27χρονο εξτρέμ με θητεία σε Τσέλσι, Νιούκαστλ, Γρανάδα, Χετάφε και Βαγιαδολίδ, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε πέρσι 13 συμμετοχές συνολικά. Η αξία του κυμαίνεται στο 1,5 εκατ. ευρώ, η πορεία του ήταν πτωτική τα τελευταία χρόνια, εντούτοις πρόκειται για έναν παίκτη με σπουδαίο τεχνική κατάρτιση και ταχύτητα, που ψάχνει το restart στην καριέρα του. Σε πιο επιθετικά σχήματα έχει χρησιμοποιηθεί και ο αριστερός μπακ - χαφ, καλύπτοντας όλη την αριστερή πλευρά.

Ο υποβιβασμός της Βαγιαδολίδ στη La Liga 2 ήταν επόμενο να φέρει μείωση του μπάτζετ και ανακατάξεις στο ρόστερ, με τον Κένεντι να βγαίνει στη βιτρίνα προς πώληση. Κορδόν και Μαρτίνεθ είχαν ξεχωρίσει την περίπτωση του, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αποτελέσει την επόμενη προσθήκη του Ολυμπιακού σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο.