Ο Σάρτζεντ το 2-0 της Νόριτς - Ντεμπούτο με τα «ερυθρόλευκα» για Φρέιρε (vid)

Ο Σάρτζεντ το 2-0 της Νόριτς - Ντεμπούτο με τα «ερυθρόλευκα» για Φρέιρε (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:53 - 29.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:54 - 29.07.2023

Η Νόριτς πέτυχε και δεύτερο τέρμα στη φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, χάρη στο γκολ του Σάρτζεντ. Μάλιστα ο Φρέιρε έκανε την παρθενική εμφάνιση με τα «ερυθρόλευκα».

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Αγγλία και αυτή την ώρα δίνει το 5ο του φιλικό παιχνίδι απέναντι στη Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ». Τα «καναρίνια» πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση. 

Στο 49ο λπετό λίγα δευτερόλεπτα μετά την πρώτη ευκαιρία του Ολυμπιακού, όπου το σουτ του Βρουσάι πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι, ο Τζοσουά Σάρτζεντ εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Τζολάκη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

©Intime/ Νικολάς Φρέιρε

Θυμίζουμε πως αυτό είναι το τελευταίο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού, ενόψει και τον αγώνα στα προκριματικά του Europa League σε δύο εβδομάδες, όπου θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Σερβέτ - Γκενκ.

Μάλιστα τα πρώτα δείγματα γραφής του Νικολάς Φρέιρε είχε την ευκαιρία να δει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ καθώς μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή κόντρα στη Νόριτς, ο οποίος αντικατέστησε τον Ντόι στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Δείτε το 2-0 της Νόριτς: