«Πάτησε» Ελλάδα ο Κένεντι για τον Ολυμπιακό! (gallery)
i

© Intime

«Πάτησε» Ελλάδα ο Κένεντι για τον Ολυμπιακό! (gallery)

Sportal newsroom 21:53 - 29.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:02 - 29.07.2023

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Νούνες ντο Νασιμέντο έφτασε σήμερα στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνοντας αποκλειστικά το ρεπορτάζ του Sportal.

Μετά την απόκτηση των Ιμπόρα, Κίνι και Φρέιρε, ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την επόμενη μεταγραφική του κίνηση. Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Κένεντι Νούνες ντο Νασιμέντο, ο οποίος ήρθε σήμερα (29/7) στην Ελλάδα για να ολοκληρωθούν οι τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα μπορούμε να πούμε περισσότερα αύριο», ανέφερε αρχικά ο Κένεντι, ενώ σε ερώτηση για το γεγονός ότι έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη Γρανάδα, είπε: «Ναι, έχω συνεργαστεί με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Είχα μία καλή συνεργασία και καλή εμπειρία και ελπίζω να επαναληφθεί».

Όπως αποκάλυψε το Sportal, ο σύλλογος των Πειραιωτών εξέτασε σοβαρά την περίπτωση του Βραζιλιάνου εξτρέμ, που είναι ο «εκλεκτός» του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τα άκρα της επίθεσης. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στη Γρανάδα τη σεζόν 2020/2021. Επομένως ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τις ικανότητες του 27χρονου άσου.

Ο Κένεντι θα αποκτηθεί από τους «ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού για μία σεζόν, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή για το επόμενο καλοκαίρι. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θα αποτελέσει την έκτη φετινή μεταγραφή των Πειραιωτών.

Το προφίλ του Κένεντι

Πρόκειται για έναν 27χρονο εξτρέμ με θητεία σε Τσέλσι, Νιούκαστλ, Γρανάδα, Χετάφε και Βαγιαδολίδ, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε πέρσι 13 συμμετοχές συνολικά. Η αξία του κυμαίνεται στο 1,5 εκατ. ευρώ, η πορεία του ήταν πτωτική τα τελευταία χρόνια, εντούτοις πρόκειται για έναν παίκτη με σπουδαίο τεχνική κατάρτιση και ταχύτητα, που ψάχνει το restart στην καριέρα του. Σε πιο επιθετικά σχήματα έχει χρησιμοποιηθεί και ο αριστερός μπακ - χαφ, καλύπτοντας όλη την αριστερή πλευρά.

Ο υποβιβασμός της Βαγιαδολίδ στη La Liga 2 ήταν επόμενο να φέρει μείωση του μπάτζετ και ανακατάξεις στο ρόστερ, με τον Κένεντι να βγαίνει στη βιτρίνα προς πώληση.