Ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Σάο Πάολο ο Χάμες Ροντρίγκες

Χάμες Ροντρίγκες

i

©SS Twitter

Ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Σάο Πάολο ο Χάμες Ροντρίγκες

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:12 - 29.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:17 - 29.07.2023

Η Σάο Παολο ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη βραζιλιάνικη ομάδα.

Ο Χάμες Ροντρίγκες θα συνεχίσει τη καριέρα του στη Βραζιλία για λογαριασμό της Σάο Πάολο. Ο Κολομβιανός μέσοεπιθετικός που είχε μείνει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, υπέγραψε με τη βραζιλιάνικη ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Θυμίζουμε ότι ο Ροντρίγκες αποχώρησε τον περασμένο Απρίλιο από τον Ολυμπιακό κι ενώ είχε 23 συμμετοχές, 5 γκολ κι 6 ασίστ. Αιτία η συμπεριφορά του, με αποκορύφωμα την αντίδρασή του στο ντέρμπι των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, όταν και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. 

Σ’ εκείνο το ματς οι Πειραιώτες πήγαιναν για το «διπλό», που θα τους έφερνε ισόβαθμους με το «τριφύλλι». Ο Χάμες που είχε παίξει αλλαγή λίγες ημέρες νωρίτερα με τον ΠΑΟΚ, πήρε φανέλα βασικού όμως δεν δικαίωσε τον προπονητή του. Ο ίδιος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο και γι’ αυτόν τον λόγο ξέσπασε στα αποδυτήρια. Μάλιστα, ο Κολομβιανός δεν ήθελε καν να βγει για να παρακολουθήσει το δεύτερο ημίχρονο κι έψαχνε τρόπο να αποχωρήσει από το γήπεδο.

Ο Χάμες, μετά από αρκετά χρόνια στην Ευρώπη και την Σαουδική Αραβία, θα επιστρέψει στην Νότια Αμερική, για να αγωνιστεί τώρα στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί σε δέκατη διαφορετική ομάδα, σε ισάριθμες χώρες και μάλιστα είναι τέταρτη που πηγαίνει από το 2020 όταν και αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ξεκίνησε από την Ενβιγκάδο και στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Μπάνφιλντ, Πόρτο, Μονακό, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Έβερτον, Αλ Ραγιάν και Ολυμπιακό.