Χαμός στη Βαγιαδολίδ λόγω Κένεντι - Ο Ρονάλντο απέλυσε τον αθλητικό διευθυντή!
i

© Intime

Χαμός στη Βαγιαδολίδ λόγω Κένεντι - Ο Ρονάλντο απέλυσε τον αθλητικό διευθυντή!

Sportal newsroom 23:16 - 31.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:20 - 31.07.2023

Το γεγονός πως η μεταγραφή του Κένεντι στον Ολυμπιακό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ έφερε τα πάνω - κάτω στη Βαγιαδολίδ, με τον Ρονάλντο να στέλνει... σπίτι του τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου.

Η μεταγραφή του Κένεντι στον Ολυμπιακό δεν θα προχωρήσει, αφού ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είχε πρόβλημα, κάτι το οποίο φάνηκε στις ιατρικές εξετάσεις.

Ο ποδοσφαιριστής είχε έρθει στη χώρα μας το Σάββατο (29/7) προκειμένου να περάσει από ιατρικά τεστ και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στην αποστολή των Πειραιωτών, όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί διότι ο παίκτης κρίθηκε ανέτοιμος από το ιατρικό και προπονητικό τιμ της ομάδας του Πειραιά.

Το ναυάγιο της μεταγραφής του Κένετι στον Ολυμπιακό έφερε σημαντικές εξελίξεις στη Βαγιαδολίδ, αφού ο Ρονάλντο έφτασε σε σημείο να απολύσει τον αθλητικό διευθυντή του ισπναικού συλλόγου, Φραν Σάντσες, χρεώνοντας του τόσο το γεγονός ότι δεν έχουν προχωρήσει πολλές πωλήσεις παικτών όσο και την αποτυχία στην ενίσχυση της ομάδας.

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου εξτρέμε ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι λοιπόν και προκάλεσε το «διαζύγιο» των δύο πλευρών, παρόλο που ο αθλητικός διευθυντής είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.