«O Μαρινάκης έκοψε τον Κένεντι γιατί ήταν υπέρβαρος»

Κένεντι

i

© Intime

«O Μαρινάκης έκοψε τον Κένεντι γιατί ήταν υπέρβαρος»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:33 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:38 - 01.08.2023

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν αυτός που έκοψε τη μεταγραφή του Κένεντι στον Ολυμπιακό καθώς ο παίκτης ήταν υπέρβαρος κι ανέτοιμος, όπως αναφέρει η ισπανική As.

Όπως είναι γνωστό εδώ κι αρκετές ώρες, η μεταγραφή του Κένεντι στον Ολυμπιακό δεν θα προχωρήσει, αφού ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είχε πρόβλημα, το οποίο φάνηκε στις ιατρικές εξετάσεις. Ο ποδοσφαιριστής είχε έρθει στη χώρα μας το Σάββατο 29/7 προκειμένου να περάσει από ιατρικά τεστ και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στην αποστολή των Πειραιωτών, όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Ο Βραζιλιάνος κρίθηκε ανέτοιμος από το ιατρικό και προπονητικό τιμ της ομάδας του Πειραιά και έτσι οι υπογραφές δεν θα πέσουν, αφού στον Ολυμπιακό επιθυμούν να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Ο Κένεντι εφόσον υπέγραφε υπήρχε η εκτίμηση ότι θα έχανε και τους 4 προκριματικούς αγώνες που θα έδιναν οι Πειραιώτες στην Ευρώπη, όπως και τα τρία πρώτα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η ισπανική As έδωσε παραπάνω λεπτομέρειες σχετικά με το «ναυάγιο» της μεταγραφής, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η τελική απόφαση ήταν του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της As:

«Η τελευταία μέρα του Ιουλίου δεν ήταν η καλύτερη, η πιο τυχερή στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Στη βόμβα της απόλυσης του αθλητικού διευθυντή της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Φραν Σάντσεθ, προστέθηκαν κι η άρνηση του Ολυμπιακού να υπογράψει τον Ρόμπερτ Κένεντι, παρότι εκείνος βρέθηκε στην Ελλάδα με κάποιους οπαδούς να τον περιμένουν στο αεροδρόμιο.

Αφού πέρασε τις σχετικές ιατρικές εξετάσεις, ο ελληνικός σύλλογος εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τη φυσική κατάσταση του Βραζιλιάνου. Όπως μάθαμε, συγκεκριμένα, ο παίκτης ήταν υπέρβαρος και αμφισβητήθηκε η ικανότητά του να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, ακόμα κι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά που τον γνωρίζει από την κοινή τους εποχή στη Γρανάδα, προσπάθησε να μεσολαβήσει ώστε ο σύλλογος να πάρει τον παίκτη, αλλά ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, αρνήθηκε να τον υπογράψει.

Χαμός στη Βαγιαδολίδ λόγω Κένεντι - Ο Ρονάλντο απέλυσε τον αθλητικό διευθυντή!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:16 - 31.07.2023

Χαμός στη Βαγιαδολίδ λόγω Κένεντι - Ο Ρονάλντο απέλυσε τον αθλητικό διευθυντή!

Το γεγονός πως η μεταγραφή του Κένεντι στον Ολυμπιακό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ έφερε τα πάνω - κάτω στη Βαγιαδολίδ, με τον Ρονάλντο να στέλνει... σπίτι του τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου.

Μ' αυτόν τον τρόπο, ο παίκτης θα επιστρέψει στη Βαγιαδολίδ και θα τεθεί υπό τις εντολές του Πάουλο Πεσολάνο, περιμένοντας να βρεθεί άλλη ομάδα για να τον αποκτήσει ή η Βαγιαδολίδ να εκμεταλλευτεί την αναμβισβήτητη ποιότητα του Βραζιλιάνου».