Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε τον Ελάνγκα

Άντονι Ελάνγκα

i

©Nottingham Forest

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε τον Ελάνγκα

Κώστας Τσιακλής 13:50 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:51 - 25.07.2023

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ολοκλήρωσε ακόμα μια μεταγραφή αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Ελάνγκα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ με κάθε επισημότητα είναι ο Άντονι Ελάνγκα. Ο Σουηδός άσος αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα παραμείνει στο «The City Ground» μέχρι το 2028.

Την περσινή σεζόν η Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε στην Premier League και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα. Μάλιστα προχώρησε σε πάνω από 20 μεταγραφές. Φέτος αυτό άλλαξε δραματικά αφού η μόνη αγορά που είχε πραγματοποιηθεί ήταν αυτή του Κρις Γουντ από τη Νιούκαστλ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανεβάζει πλέον ξανά στροφές αφού ανακοίνωσε δύο νέες μεταγραφές. Οι «γκαριμπάλντι» συμφώνησαν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Άντονι Ελάνγκα και έβγαλαν από τα ταμεία τους περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον τα κόκκινα θα φοράει από την επόμενη σεζόν και ο Όλα Άινα. Ο 26χρονος μπακ έμεινε ελεύθερος από την Τορίνο και ανακοινώθηκε πρόσφατα από την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ για την απόκτηση του Άντονι Ελάνγκα:

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του επιθετικού Άντονι Ελάνγκα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σουηδός διεθνής υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, κρατώντας τον στο The City Ground μέχρι το καλοκαίρι του 2028», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ο Ελάνγκα παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ Φόρεστ και ανέφερε τα εξής: «Είναι χαρά να βρίσκομαι εδώ. Είναι μια περήφανη στιγμή, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την οικογένειά μου. Είναι το τέλειο επόμενο βήμα για μένα στην καριέρα μου, είναι ένα μεγάλο βήμα και ανυπομονώ πραγματικά να παίξω μπροστά στους οπαδούς της Forest στο The City Ground.

Είχα ενδιαφέρον από αλλού, αλλά για μένα, το Νότιγχαμ Φόρεστ είναι το τέλειο μέρος. Ήμουν εδώ με τη Γιουνάιτεντ και από τη στιγμή που βγήκα για το ζέσταμα, τους άκουγα από τα αποδυτήρια. Είναι ένα ξεχωριστό μέρος, αλλά βρίσκομαι εδώ με τη Forest, νιώθω ότι θα είναι ακόμα πιο ξεχωριστό. Είμαι πραγματικά έτοιμος για την πρόκληση και θέλω απλώς να αγκαλιάσω τα πάντα και να πιάσω δουλειά».