Υπογράφει νέο βελτιωμένο συμβόλαιο με τη Σίτι ο Ακέ

Νέιθαν Ακέ - Γιουσέφ Ελ Αραμπί

i

©Intime

Υπογράφει νέο βελτιωμένο συμβόλαιο με τη Σίτι ο Ακέ

Κώστας Τσιακλής 11:46 - 25.07.2023

Ο Νέιθαν Ακέ βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει ένα νέο βελτιωμένο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Νέιθαν Ακέ βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες ο Ολλανδός θα δει τις απολαβές του να αυξάνονται και να ξεπερνούν τα οκτώ εκατομμύρια ετησίως που παίρνει αυτή τη στιγμή.

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε μια εντυπωσιακή χρονιά την περασμένη σεζόν αφού έφτασε στην κατάκτηση του τρεμπλ (Champions League, Premier League, FA Cup). Αυτό το γεγονός οδήγησε τους «πολίτες» να σκεφτούν σοβαρά να προσδιορίσουν ξανά τις απολαβές ορισμένων παικτών και όπως όλα δείχνουν ένας εξ αυτών θα είναι ο Νέιθαν Ακέ.

Σύμφωνα με την ολλανδική «Telegraaf» αλλά και τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του Ολλανδού αμυντικού. Ο Ακέ θα δει και το μισθό του να αυξάνεται σημαντικά και να ξεπερνά τα οκτώ εκατομμύρια ετησίως που λαμβάνει αυτή τη στιγμή.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Ακέ είχε εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στον προπονητή του, Πεπ Γκουαρδιόλα, που τον είχε χρησιμοποιήσει ως βασικό στον τελικό του Champions League παρά το γεγονός ότι ήταν τραυματίας για μερικές εβδομάδες.

«Ήμουν εκτός για εβδομάδες, οπότε το να πάρω το σήμα ότι θα ξεκινούσα ξανά λίγο πριν τον τελικό ήταν μια τεράστια ώθηση για μένα. Πίστευα ότι ήταν υπέροχο από τον προπονητή και ευτυχώς κερδίσαμε και αυτόν τον τελικό απέναντι στην Ίντερ. Ήταν μια τέλεια μέρα για μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός που μπορεί να αγωνιστεί και ως μπακ σχολίασε επίσης την πιθανή μεταγραφή του Γιόσκο Γκβάρντιολ και άφησε να εννοηθεί πως δεν φοβάται για τη θέση του αφού ο ανταγωνισμός θα κάνει καλό στην ομάδα. Συγκεκριμένα ο Ακέ είπε: 

«Είναι πολύ καλό για την ομάδα. Έτσι λειτουργεί αυτός ο σύλλογος. Προσθέτοντας νέους παίκτες, διασφαλίζοντας ότι όλοι πρέπει να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα στην οποία όλοι θα θέλουν να αποδείξουν ξανά τις ικανότητες τους».