Ο Γουίλιαν συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ όμως τελικά υπογράφει ξανά στη Φούλαμ

Γουίλιαν

i

©PrtScr

Ο Γουίλιαν συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ όμως τελικά υπογράφει ξανά στη Φούλαμ

Κώστας Τσιακλής 15:58 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:58 - 17.07.2023

Ο Γουίλιαν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φούλαμ. Ο Βραζιλιάνος είχε συνδεθεί με Ολυμπιακό και Νότιγχαμ Φόρεστ όμως τελικά θα παραμείνει στο Λονδίνο.

Ανατροπή δεδομένων έχουμε όσο αφορά το μέλλον του Γουίλιαν. Ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός που είχε συνδεθεί και με τον Ολυμπιακό αποφάσισε να υπογράψει εκ νέου στη Φούλαμ και να συνεχίσει την καριέρα του στο Λονδίνο παρά τις προσπάθειες της Νότιγχαμ Φόρεστ να τον ντύσει στα κόκκινα.

Το συμβόλαιο του Γουίλιαν με τη Φούλαμ ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου και τα σενάρια για το μέλλον του είχαν πάρει φωτιά. Μάλιστα ένα δημοσίευμα της Evening Standard σύνδεε τον Βραζιλιάνο με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα είχε αναφερθεί πως η Νότιγχαμ Φόρεστ είχε κάνει πρόταση στον 34χρονο στην οποία υπήρχε όρος να τελειώσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους». Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρθηκαν και ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

Το σενάριο αυτό τελικά δεν θα επιβεβαιωθεί αφού ο Γουίλιαν σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, επέλεξε να υπογράψει ξανά στη Φούλαμ. Όπως αναφέρει ο ειδικός στις μεταγραφές ρεπόρτερ ο Βραζιλιάνος συμφώνησε για συμβόλαιο ακόμα ενός έτους και θα παραμείνει στο «Craven Cottage» μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Τη φετινή σεζόν ο Βραζιλιάνος έπαιζε με τη φανέλα των «κότατζερς», με τους οποίους πέντε γκολ και πέντε ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο 34χρονος έχει παίξει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Premier League. Με την Τσέλσι είχε πάνω από 300 συμμετοχές, έχοντας κατακτήσει μάλιστα δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο Αγγλίας, ένα Carabao Cup και ένα Europa League. Εκτός από τους «μπλε» έχει αγωνιστεί και σε άλλη ομάδα του Λονδίνου, την Άρσεναλ, με την οποία όμως είχε μόλις 37 εμφανίσεις.

Ανακοινώθηκε από τη Φενέρμπαχτσε ο Τάντιτς που επίσης συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό

Υπενθυμίζουμε ότι και ο Ντούσαν Τάντιτς είχε συνδεθεί με τον Ολυμπιακό. Ένα δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας, estadiodeportivo ανέφερε ότι οι «ερυθρολευκοι» θα μπορούσαν να είναι μια επιλογή του 34χρονου μεσοεπιθετικού, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια προσφορά.

Επιβεβαιώνει την παραμονή του στην Τότεναμ ο Σον: «Αν ήθελα να είμαι στη Σαουδική Αραβία, δεν θα ήμουν εδώ τώρα»
PREMIER LEAGUE

14:24 - 17.07.2023

Επιβεβαιώνει την παραμονή του στην Τότεναμ ο Σον: «Αν ήθελα να είμαι στη Σαουδική Αραβία, δεν θα ήμουν εδώ τώρα»

Ο Χεούνγκ - Μιν - Σον επιβεβαίωσε πως δεν θα αποχωρήσει από την Τότεναμ παρά τις φήμες που κάνουν λόγο για προτάσεις που έχει δεχτεί από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ έκανε λόγο για πρόταση της Γιουβέντους για τον Τάντιτς, ενώ συνέδεε το όνομα του ποδοσφαιριστή με τις Μπεσίκτας, Αλ Αλχί, Ίντερ Μαϊάμι, αλλά και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ντούσαν Τάντιτς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του σε καμία από τις προαναφερθείσες ομάδες. Ο 34χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (17/07) από τη Φενερμπαχτσέ.