Η γκολάρα του Μπιελ στην προπόνηση (vid)

Πεπ Μπιελ

i

©intime

Η γκολάρα του Μπιελ στην προπόνηση (vid)

Δημήτρης Χούπης 15:36 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:44 - 17.07.2023

Ο Πεπ Μπιελ έβαλε ένα τρομερό γκολ κατά τη διάρκεια της προπόνησης, περνώντας εξαιρετικά τον αντίπαλό του και τελείωσε τη φάση υποδειγματικά.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία επί αυστριακού εδάφους. Στη σημερινή (17/7) πρωινή προπόνηση οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν διπλό και κάποια στιγμή ο Πεπ Μπιελ έδειξε την ποιότητά του, βάζοντας ένα τρομερό γκολ. 

Ο Ισπανός πήρε την μπάλα από τον Φορτούνη, αυτός γύρισε φοβερά, «αδειάζοντας» έτσι δύο παίκτες και έπειτα τελείωσε τη φάση υποδειγματικά. 

Στην πρωινή προπόνηση σήμερα λοιπόν για τους παίκτες του Ολυμπιακό περιελάμβανε ενδυνάμωση, όπου ο Ναδάλες με τον Μουρική είχαν ετοιμάσει ένα κυκλικό πρόγραμμα, που γύμναζε τόσο τον κορμό όσο και τα άκρα. 

Μάλιστα ο Ναδάλες είχε γίνει «σκιά» στον Φορτούνη, εξηγώντας του τον τρόπο που πρέπει να κάνει τις ασκήσεις για να αποφύγει άσκοπες καταπονήσεις. Αλλά και για να «πιάσει» τις σωστές μυϊκές ομάδες. Όσον αφορά τον Χουάνγκ, ο Νοτιοκορεάτης έκανε στην αρχή ατομικό στο γυμναστήριο, έχοντας τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας παρέα. 

Ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και ενδυνάμωσης του κορμού, ενώ συνδυάστηκε αυτό με θεραπεία. Έπειτα οι παίκτες του Ολυμπιακού «έπιασαν» μπάλα. Έχοντας τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ από «πάνω» τους έκαναν ασκήσεις, που είχαν στόχο την κυκλοφορία, την πίεση, την ανάκτηση και την ανάπτυξη με προορισμό το γκολ σε μία από τις διαθέσιμες εστίες. 

Στην προπόνηση σήμερα ο Καρβάλιο είχε αρκετή όρεξη ο οποίος σε ορισμένα σημεία πίεζε έντονα μέχρι και τρεις διαφορετικούς παίκτες στην ίδια φάση. Ο Πορτογάλος έχει στόχο να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ μετά τον περσινό δανεισμό του.