«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ντομίνγκος Ντουάρτε»
i

Photo by Ruben de la Fuente Perez/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ντομίνγκος Ντουάρτε»

Δημήτρης Χούπης 13:19 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:21 - 17.07.2023

Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον κεντρικό αμυντικό, Ντομίνγκος Ντουάρτε από τη Χετάφε.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού συνεχίζεται ενόψει της νέας σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στόχο να πάρουν δύο στόπερ και ένα ακόμα όνομα που έχει ακουστεί είναι αυτό του Ντομίνγκος Ντουάρτε

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός λοιπόν αποκτήθηκε από τη Χετάφε την περασμένη σεζόν από τη Γρανάδα έναντι 750.000 ευρώ. Τη χρονιά που μας πέρασε μέτρησε 34 παιχνίδια, από τα οποία στα 33 ήταν βασικός. Τον Απρίλιο έφτασε στη Χετάφε ο Πεπ Μπορδαλάς και κάπου εκεί η κατάσταση για τον 28χρονο άλλαξε.

Ο Πορτογάλος έχασε τη θέση του στη βασική ενδεκάδα και όπως φαίνεται θα αποχωρήσει από την ομάδα της Μαδρίτης. Σύμφωνα λοιπόν με ισπανικά δημοσιεύματα, εκεί εμφανίζεται ο Ολυμπιακός. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο παίκτης είχε αποκτηθεί από τη Γρανάδα με εισήγηση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ του νυν προπονητή των «ερυθρολεύκων». Η ισπανική ομάδα είχε βγάλει από τα ταμεία της 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μάλιστα και την περασμένη σεζόν η ελληνική ομάδα είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο, ο οποίος εν τέλει πήγε στη Χετάφε.

Με τον Ισπανό τεχνικό ο Ντουάρτε είχε 101 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, όντας ο βασικός κεντρικός αμυντικός της ομάδας. Το συμβόλαιό του με τη Χετάφε λήγει το καλοκαίρι του 2026, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα πέντε εκατομμύρια ευρώ. 

Στην Πορτογαλία έχε φορέσει τη φανέλα της Μπελενένσες, της Τσάβες και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όχι όμως της πρώτη ομάδα της.