Η λέξη που δεν αποχωρίζεται λεπτό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ - Ο Γιώργος Περπερίδης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από την Αυστρία (vid)

Ολυμπιακός

i

©Sportal

Η λέξη που δεν αποχωρίζεται λεπτό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ - Ο Γιώργος Περπερίδης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από την Αυστρία (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:23 - 16.07.2023

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Αυστρία, Γιώργος Περπερίδης, μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από το απόγευμα της προπερασμένης Τετάρτης (5/7) στην Αυστρία, εκεί που μέχρι τις 19 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Στην Αυστρία βρίσκεται το Sportal που θα σας μεταφέρει σε καθημερινή βάση όλο το ρεπορτάζ, τα παρασκήνια, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και φυσικά την εικόνα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού

Ο ρεπόρτερ του Sportal, Γιώργος Περπερίδης, βρίσκεται στην Αυστρία και καθημερινά θα σας μεταδίδει το κλίμα από εκεί, μεταφέροντας στην κάμερα τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, αλλά και το τι περιμένουν μέσα στη μέρα.

Η αγαπημένη λέξη του Μαρτίνεθ

Mία ακόμα μέρα προετοιμασίας ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό! Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ινμπόμ Χουάνγκ και Μάριος Βρουσάι. Την ίδια ώρα, οι συμπαίκτες τους προπονήθηκαν στην τακτική που αφορά την ανάπτυξη, το κάθετο παιχνίδι και την εκτέλεση στην κίνηση σε κανονική εστία με εμπόδια δύο ανδρείκελα.

Κοινό στοιχείο σε αυτή την προπόνηση αλλά και σε όλες τις προηγούμενες είναι η αγαπημένη λέξη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός τεχνικός δεν αποχωρίζεται ποτέ την λέξη «quality» και ζητά από τους παίκτες του ποιότητα σε κάθε τους ενέργεια Είναι κάτι στο οποίο επιμένει πολύ.

Δείτε τα τελευταία νέα από τον απεσταλμένο του Sportal στην Αυστρία, Γιώργο Περπερίδη: