Μπορεί ο Ολυμπιακός για Τάντιτς;
i

© Intime

Μπορεί ο Ολυμπιακός για Τάντιτς;

Διονύσης Βερβελές 23:30 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:50 - 15.07.2023

Οι Ισπανοί γράφουν, ο Σέρβος είναι παιχταράς και ο Διονύσης Βερβελές καταγράφει τα δεδομένα…

Δεν νομίζω πως υπάρχει φίλος του ποδοσφαίρου που δεν υποκλίνεται στην ποιότητα του Ντούσαν Τάντιτς. Ο κύκλος του στον Άγιαξ έκλεισε, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. 241 ματς, 105 γκολ, 122 ασίστ, πολλές όμορφες στιγμές. 

Ο Τάντιτς... είναι ο Τάντιτς

Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο, αυτόν τον παίκτη τον γουστάρεις, μαζί φυσικά και πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού. Πριν λίγες ημέρες, είχε κυκλοφορήσει ένα σενάριο για ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» για τον 34χρονο Σέρβο άσο. Τότε μάλιστα, δεσμευόταν με συμβόλαιο με τον Άγιαξ, αλλά όλα έδειχναν πως είναι θέμα ημερών. 

Αυτό έγινε την Παρασκευή και το Σάββατο, υπήρξαν νέα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, που θέλουν τον Ολυμπιακό να είναι μεταξύ των ομάδων που θέλουν τον Τάντιτς. Και αν δει κανείς τις άλλες ομάδες, θα συνειδητοποιήσει αυτόματα, πως τίποτα δεν είναι εύκολο. Γιουβέντους, Ίντερ Μαϊάμι, Μπεσίκτας, Αλ Αχλί, αναφέρονται μαζί με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο στην... κούρσα μπήκε και η Αλ Καλίτζ της Σαουδικής Αραβίας η οποία προσφέρει 10 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. 

Από την Τουρκία, υπάρχει και νεότερη εξέλιξη. Ο αντιπρόεδρος της Μπεσίκτας, με δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως υπάρχουν επαφές με τον Τάντιτς. Ο Ολυμπιακός πριν λίγες ημέρες, απέκτησε τον 35χρονο Ιμπόρα και τον 33χρονο Κίνι.

Ο Τάντιτς τον Νοέμβρη, κλείνει κι αυτός τα 35 του, αλλά είναι ο… Τάντιτς. Δεν γίνεται να ανοίξεις κουβέντα για… μέσο όρο ηλικίας, όταν αναφερόμαστε σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή, στην κλάση του, στο τι μπορεί να δώσει. 

Από την Ολλανδία, προέκυπτε πως δεν συνέχισε στον Άγιαξ λόγω κινήτρου. Ναι, αλλά με αυτή τη λογική, ο Άγιαξ θα είναι στα πλέι οφ του Europa League και πιθανός αντίπαλος του Ολυμπιακού, αν τα καταφέρει στον προηγούμενο γύρο κόντρα σε Γκενκ ή Σερβέτ

Άλλοι, εκτιμούν πως ο Σέρβος άσος, θα κοιτάξει να κάνει ένα εξαιρετικό συμβόλαιο και πως θα μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία. 

Όλα αυτά τα δεδομένα, μόνο υπέρ του Ολυμπιακού δεν τα «ζυγίζεις». Κάθε άλλο. Σε μια μεταγραφική περίοδο που ο Κορδόν έχει αναλάβει τα πάντα και πηγαίνει με το ρυθμό του, αυτή τη στιγμή κίνηση του Ολυμπιακού για τον Τάντιτς, θα έμοιαζε με ένα… μικρό θαύμα. Ειδικά όταν φαίνεται πως έχει ήδη στα χέρια του εξαιρετικές προτάσεις και με σούπερ συμβόλαια…