«Ο Μπακαμπού συμφώνησε με τη Γαλατασαράι»

Σεντρίκ Μπακαμπού

i

Σεντρίκ Μπακαμπού/ ©Intime

«Ο Μπακαμπού συμφώνησε με τη Γαλατασαράι»

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:38 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:43 - 15.07.2023

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού έχει έρθει σε συμφωνία με τη Γαλατασαράι και το μόνο που απομένει η λύση του συμβολαίου του με την Αλ Νασρ, προκειμένου να υπογράψει στην τουρκική ομάδα

Σε θρίλερ αναμένεται να εξελιχθεί το μέλλον του Σεντρίκ Μπακαμπού. Ο Κονγκολέζος επιθετικός φαίνεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τη Γαλατασαράι, προκειμένου να συνεχίσει τη καριέρα του στους πρωταθλητές Τουρκίας. 

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει ότι ο Μπακαμπού τα βρήκε σε όλα με τη Γαλατασαράι και το μόνο που απομένει είναι η λύση του συμβολαίου του με την Αλ Νασρ για να μπορέσει να υπογράψει στην τουρκική ομάδα. Μάλιστα ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού πέρασε με επιτυχία τη καριέρα του από το λιμάνι του Πειραιά.

Ο ίδιος αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος και έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» τη χρονιά που διανύσαμε. Με τη φανέλα της ελληνικής ομάδας αγωνίστηκε συνολικά σε 37 παιχνίδια, πετυχαίνοντας στο σύνολο 18 γκολ και 3 ασίστ.

Κοντά σε ομάδα της τέταρτης κατηγορίας της Ιταλίας ο Ζερβινιό
REST OF THE WORLD

10:41 - 15.07.2023

Κοντά σε ομάδα της τέταρτης κατηγορίας της Ιταλίας ο Ζερβινιό

Ο πρώην παίκτης του Άρη, Ζερβινιό, φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να σταματήσει το ποδόσφαιρο, όντας κοντά στη μεταγραφή σε ομάδα της τέταρτης κατηγορίας της Ιταλίας και συγκεκριμένα την Τραπάνι.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν τελικά οι φήμες ισχύουν και ο Μπακαμπού υπογράψει στη Γαλατασαράι, τότε αυτό θα είναι το δεύτερο πέρασμα του από την Τουρκία. Το πρώτο ολοκληρώθηκε με αρκετή επιτυχία, αφού ο ίδιος αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Μπουρσάσπορ τη σεζόν 2014-15. Με αυτή, έπαιξε συνολικά σε 40 αγώνες, σκοράροντας 21 τέρματα και προσφέροντας 7 ασίστ.