Κοντά σε ομάδα της τέταρτης κατηγορίας της Ιταλίας ο Ζερβινιό

Ζερβινιό

i

©intime

Κοντά σε ομάδα της τέταρτης κατηγορίας της Ιταλίας ο Ζερβινιό

Δημήτρης Χούπης 10:41 - 15.07.2023

Ο πρώην παίκτης του Άρη, Ζερβινιό, φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να σταματήσει το ποδόσφαιρο, όντας κοντά στη μεταγραφή σε ομάδα της τέταρτης κατηγορίας της Ιταλίας και συγκεκριμένα την Τραπάνι.

Ο Ζερβινιό φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να παρατήσει το ποδόσφαιρο, αφού μετά τον Άρη ο 36χρονος βρίσκεται κοντά σε μια ομάδα έκπληξη. Ο Ιβοριανός συγκεκριμένα είναι κοντά σε συμφωνία με την Τραπάνι, ομάδα της Serie D

Ο Ζερβινιό λοιπόν πριν από έναν χρόνο είχε ανακοινωθεί από τον Άρη, ο οποίος τον απέκτησε από την Τραμπζονσπόρ. Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε μόλις έντεκα εμφανίσεις με ένα γκολ. Η κακή του αγωνιστική κατάσταση ανάγκασε τους ανθρώπους του Άρη να μη τον ανανεώσουν. 

Ο 36χρονος είναι γνωστός για τη θητεία του στην Άρσεναλ, η οποία τον είχε αποκτήσει από τη Λιλ έναντι πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Κάτω από τις οδηγίες του Αρσέν Βενγκέρ δεν κατάφερε να δείξει κάτι το ιδιαίτερο και σε δύο σεζόν πέτυχε μόλις έντεκα γκολ. 

Από εκεί πήγε στη Ρόμα, με την οποία είχε μια καλή σεζόν, με 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και δέκα ασίστ. Παρόλα αυτά  η καλή του πορεία δεν συνεχίστηκε όπως το περίμενε, αφού η απόδοσή του έπεσε στις επόμενες δύο χρόνιες με την ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας. 

Κέβιν Ντε Μπρόινε: Το αστέρι που ονειρευόταν να παίξει στη Λίβερπουλ
PREMIER LEAGUE

13:35 - 11.07.2023

Κέβιν Ντε Μπρόινε: Το αστέρι που ονειρευόταν να παίξει στη Λίβερπουλ

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ένας παίκτης, ο οποίος συνέλαβε τα μέγιστα στην κατάκτηση του τρεμπλ με τη Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα ο Βέλγος σταρ είχε παραδεχθεί στο παρελθόν ότι είναι υποστηρικτής της Λίβερπουλ από πολύ μικρή ηλικία.

Στα μέσα της σεζόν 2015-16 αποφασίζει να πάει στην Κίνα για λογαριασμό της Χεμπέι, που ούτε εκεί κατάφερε να βρει τα πατήματά του. Παρόλα αυτά έκατσε δυόμιση χρόνια, για να επιτρέψει μετά στην Ιταλία για χάρη της Πάρμα

Εκεί ο Ιβοριανός είχε καλή παρουσία, κάνοντας την Τραμπζονσπόρ να τον αποκτήσει, αλλά στην ομάδα της Τραπεζούντας είχε ελάχιστες συμμετοχές.