Ήταν στα δικαστήρια για κατηγορίες ξυλοδαρμού και βιασμού, αυτός έχει να παίξει ποδόσφαιρο 1,5 χρόνο και σήμερα ανακοίνωσαν τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού
i

© SS Instagram

Ήταν στα δικαστήρια για κατηγορίες ξυλοδαρμού και βιασμού, αυτός έχει να παίξει ποδόσφαιρο 1,5 χρόνο και σήμερα ανακοίνωσαν τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:47 - 14.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 14.07.2023

Η Χάριετ Ρόμπσον μπορεί να κατηγόρησε τον Γκρίνγουντ για βιασμό το 2022, ωστόσο οι δύο τους - 1,5 χρόνο αργότερα - ανακοίνωσαν την γέννηση του παιδιού τους.

Μετά από διάστημα 77 εβδομάδων - ήτοι σχεδόν 1,5 χρόνος - ο Μέισον Γκρινγουντ κοινοποίησε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram. Αυτή αφορούσε την ανακοίνωση της έλευσης του πρώτου του παιδιού στον κόσμο, με τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να περιλαμβάνει στο ποστ τη σύντροφο του. 

Από τις κατηγορίες στον γάμο...

Η Χάριετ Ρόμπσον ήταν η γυναίκα που κυοφόρησε τον απόγονο του Βρετανού ποδοσφαιριστή και το όνομα της μόνο άγνωστο δεν είναι, αφού εκείνη μαζί με τον Γκρίνγουντ βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσοχής για τους πιο λάθος λόγους. 

Στις 30 Ιανουαρίου του 2022, ο νεαρός επιθετικός κατηγορήθηκε για επίθεση προς τη νεαρή, η οποία κοινοποίησε τα στοιχεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της. Μέσα από τις αναρτήσεις της, φαινόταν το χτυπημένο της πρόσωπο καθώς και ηχητικά στα οποία ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την απειλούσε επειδή αρνήθηκε να προχωρήσει σε σεξουαλικές πράξεις.

Αργότερα την ίδια μέρα, μάλιστα, η αστυνομία τον συνέλαβε, με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν να είναι βιασμός και βίαια επίθεση. Στη 1η του Φλεβάρη προστέθηκαν και οι κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και απειλή για δολοφονία. 

Μέχρι τότε, όλοι οι χορηγοί του και συνεργάτες του έπαψαν να τον προβάλλουν, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον απέβαλε. Εν τέλει, ο Γκρίνγουντ απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες στις 2 Φεβρουαρίου 2023, λόγω απόσυρσης βασικών μαρτύρων από την υπόθεση, καθώς και του νέου υλικού που έφτασε στα χέρια των αστυνομικών αρχών.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Ρόμπσον, άφησε πίσω της τα όσα συνέβησαν και επέστρεψε στην αγκαλιά του αγαπημένου της, με τα αγγλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως πέρα από την εγκυμοσύνη, το ζευγάρι ενώθηκε και με τα δεσμά του γάμου.