Μπαίνει στη διεκδίκηση του Σοφιάν Άμπραμπατ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σοφιάν Άμραμπατ- Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Intime

Μπαίνει στη διεκδίκηση του Σοφιάν Άμπραμπατ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κώστας Τσιακλής 11:02 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:03 - 11.07.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ενισχυθεί περισσότερο στη μεσαία γραμμή και φέρεται να μπαίνει στη διεκδίκηση του Σοφιάν Άμπραμπατ της Φιορεντίνα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να θέλει να ενισχυθεί περαιτέρω στη μεσαία γραμμή και εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Σοφιάν Άμραμπατ, που αγωνίζεται στη Φιορεντίνα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε πρόσφατα την απόκτηση του Μέισον Μάουντ από την Τσέλσι. Για να τον εντάξει στο δυναμικό της, οι «κόκκινοι διάβολοι» έβγαλαν από τα ταμεία τους 64 εκατομμύρια ευρώ.

O Μέισον Μάουντ που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, πραγματοποίησε την περσινή σεζόν 35 συμμετοχές, έχοντας τρία γκολ και έξι ασίστ, ενώ η καλύτερή του χρονιά ήταν το 2021/22, όταν σε 53 αγώνες είχε 13 γκολ και 16 ασίστ. Συνολικά με τη φανέλα της Τσέλσι, ο μεσοεπιθετικός των «μπλε» μέτρησε 195 εμφανίσεις, με απολογισμό 33 γκολ και 37 ασίστ.

Πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στρέφει αλλού την προσοχή της και εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Σόφιαν Άμραμπατ που αγωνίζεται στη Φιορεντίνα. Σύμφωνα με το δημοσιογράφο του γερμανικού, Sky Sport, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ έχει ήδη ξεκινήσει τις συνομιλίες με τον Μαροκινό μέσο ωστόσο αυτές δεν είναι προχωρημένες.

Σύμφωνα με τον ίδιο ρεπόρτερ στο «κόλπο» για την απόκτηση του αδερφού του Νόρντιν Άμραμπατ της ΑΕΚ είναι και η Μπάγερν Μονάχου ωστόσο ούτε με αυτή υπάρχει κάτι προχωρημένο αυτή τη στιγμή.

Άλλωστε οι «Βαυροί» φαίνεται να δίνουν προτεραιότητα στη μεταγραφή του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ. Ο 29χρονος Άγγλος διεθνής επιθετικός αποτελεί ένα από τα σήριαλ του φετινού καλοκαιριού αφού το μέλλον του στους «Σπερς» παραμένει αμφίβολο. Η Μπάγερν Μονάχου παλεύει για να τον εντάξει στο ρόστερ της ενώ οι Λονδρέζοι του προσφέρουν νέο βελτιωμένο συμβόλαιο με στόχο να τον κρατήσουν στο «Tottenham Hotspur Stadium».

Ποστέκογλου: «Είμαι σίγουρος ότι ο Κέιν θέλει να μείνει και να κάνει την Τότεναμ επιτυχημένη»
PREMIER LEAGUE

15:56 - 10.07.2023

Ποστέκογλου: «Είμαι σίγουρος ότι ο Κέιν θέλει να μείνει και να κάνει την Τότεναμ επιτυχημένη»

Ο νέος προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, είπε πως είναι σίγουρος ότι ο Χάρι Κέιν θέλει να μείνει στην ομάδα και την κάνει επιτυχημένη, όπως ακριβώς θέλει και ο ίδιος.

Ο σύλλογος του Μονάχου επέστρεψε και κατέθεσε μια νέα πρόταση ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ ωστόσο η Τότεναμ δεν παρουσιάζεται διατεθειμένη να την αποδεχτεί. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η Μπάγερν θα καταθέσει και πιο υψηλή προσφορά ή αν θα αποχωρήσει από τη διεκδίκηση του.