Ποστέκογλου: «Είμαι σίγουρος ότι ο Κέιν θέλει να μείνει και να κάνει την Τότεναμ επιτυχημένη»

Αγγελος Ποστέκογλου

i

©SpursOfficial

Ποστέκογλου: «Είμαι σίγουρος ότι ο Κέιν θέλει να μείνει και να κάνει την Τότεναμ επιτυχημένη»

Κώστας Τσιακλής 15:56 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 10.07.2023

Ο νέος προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, είπε πως είναι σίγουρος ότι ο Χάρι Κέιν θέλει να μείνει στην ομάδα και την κάνει επιτυχημένη, όπως ακριβώς θέλει και ο ίδιος.

Το σήριαλ με το μέλλον του Χάρι Κέιν στην Τότεναμ καλά κρατεί. Ο προπονητής των «Σπερς», Άγγελος Ποστέκογλου, μίλησε για τον Άγγλο επιθετικό και μεταξύ άλλων ανέφερε τον θέλει στην ομάδα και θέλει επίσης να κάνει την Τότεναμ επιτυχημένη. Επιπλέον είπε πως είναι σίγουρος ότι το ίδιο θέλει και ο Κέιν.

Όπως γράψαμε και νωρίτερα σήμερα η Μπάγερν Μονάχου κατέθεσε νέα πρόταση 80 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κέιν ωστόσο η Τότεναμ την απέρριψε και αυτή. Μάλιστα όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η στάση των Λονδρέζων δεν πρόκειται να αλλάξει και γι' αυτό μάλιστα θα επιμείνει ώστε ο Κέιν να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Ο 29χρονος Άγγλος διεθνής επιθετικός αποτελεί ένα από τα σήριαλ του φετινού καλοκαιριού αφού το μέλλον του στην Τότεναμ παραμένει αμφίβολο. Η Μπάγερν Μονάχου παλεύει για να τον εντάξει στο ρόστερ της ενώ οι Λονδρέζοι του προσφέρουν νέο βελτιωμένο συμβόλαιο με στόχο να τον κρατήσουν στο «Tottenham Hotspur Stadium».

Στα 30 του σχεδόν χρόνια, ο αρχηγός των «Τριών Λιονταριών» βγαίνει από άλλη μια ακμαία σεζόν (30 γκολ στην Premier League), αλλά δεν έχει κατακτήσει ακόμα το παραμικρό συλλογικό τρόπαιο στην καριέρα του, κάτι που θα μπορούσε να τον ενθαρρύνει να ενταχθεί στους Βαυαρούς.

Ο νέος προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, παραχώρησε δηλώσεις και μίλησε για τον Χάρι Κέιν. Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός είπε πως θέλει τον Άγγλο στην ομάδα και θέλει επίσης να κάνει την Τότεναμ επιτυχημένη. Επιπλέον ανέφερε πως είναι σίγουρος ότι το ίδιο θέλει και ο Κέιν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ποστέκογλου για τον Κέιν:

«Ο Κέιν είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Θέλω τον Χάρι εδώ και θέλω να κάνω την Τότεναμ επιτυχημένη. Είμαι σίγουρος ότι το θέλει και αυτός.

Θέλω να συστηθώ και θέλω να μάθω τι θέλει να συμβεί για να κάνει αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο επιτυχημένο. Μετά θα πάμε εκεί έξω στο προπονητικό γήπεδο και θα το κάνουμε πραγματικότητα.

Διαβεβαιώσεις ότι ο Κέιν θα μείνει; Δεν είχα καμία διαβεβαίωση. Δεν θα περίμενα κανένα. Δεν ασχολείσαι ποτέ με κάτι τέτοιο. Αυτό που ξέρω αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Χάρι είναι μέρος αυτής της ομάδας, ανυπομονώντας να επιστρέψει».