Ποτσετίνο για Κέιν: «Η σχέση μου μαζί του ήταν πάντα καταπληκτική»

Μαουρίσιο Ποτσετίνο - Χάρι Κέιν

Ποτσετίνο για Κέιν: «Η σχέση μου μαζί του ήταν πάντα καταπληκτική»

Κώστας Τσιακλής 09:33 - 08.07.2023

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο κλήθηκε να μιλήσει για τον Χάρι Κέιν και ανέφερε πως η σχέση του μαζί του ήταν πάντα καταπληκτική. Τι είπε για την ενίσχυση στην επίθεση της Τσέλσι.

Ο νέος προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, παραχώρησε δηλώσεις και κλήθηκε να σχολιάσει την περίπτωση του επιθετικού της Τότεναμ, Χάρι Κέιν. Ο Αργεντινός συνηπήρξε με τον Άγγλο στους «Σπερς» και δήλωσε πως δεν του αρέσει να μιλάει για παίκτες άλλων ομάδων ωστόσο έκανε σαφές πως οι σχέσεις του με τον Κέιν είναι εξαιρετικές.

Ο Χάρι Κέιν αποτελεί ένα από τα σήριαλ του φετινού καλοκαιριού αφού το μέλλον του στην Τότεναμ παραμένει αμφίβολο. Η Μπάγερν Μονάχου έχει ήδη καταθέσει προτάσεις για την απόκτηση του ενώ οι Λονδρέζοι του προσφέρουν νέο βελτιωμένο συμβόλαιο με στόχο να τον κρατήσουν στο «Tottenham Hotspur Stadium».

Μια άλλη ομάδα που θα μπορούσε να κινηθεί για τον Κέιν είναι η Τσέλσι. Ο προπονητής της, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ρωτήθηκε για τον Άγγλο με τον οποίο συνυπήρξε στους «μπλε». Ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε πως η σχέση του με τον Κέιν ήταν πάντα καταπληκτική. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο αν θα υπάρξει ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ποτσετίνο:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για παίκτες σε άλλη ομάδα, αλλά εσύ μιλάς για έναν από τους μεγαλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Δεν είναι δίκαιο να μιλάς, δεν είναι δίκαιο να μην λες τίποτα. Η σχέση μου με τον Χάρι ήταν πάντα καταπληκτική.

Θα δούμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να… [αν] χρειαζόμαστε περισσότερα ή όχι ή ίσως πάμε στην προετοιμασία και συνειδητοποιούμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε σε διαφορετικές θέσεις ή να προσθέσουμε περισσότερους παίκτες που μπορούν να σκοράρουν.

Δεν θέλω να δικαιολογήσω τους παίκτες για να πω πρώτα από όλα ότι χρειαζόμαστε χρόνο για να ξαναχτίσουμε, χρειαζόμαστε χρόνο για να δουλέψουμε, χρειαζόμαστε, χρειαζόμαστε, χρειαζόμαστε. Όχι, καμία δικαιολογία. Αρχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά, να διαχειριζόμαστε και να οδηγούμε όπως θέλουμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Ποτσετίνο: «Είμαι στην Τσέλσι για να κερδίζω, όποιος δεν το κάνει εδώ έχει πρόβλημα»
PREMIER LEAGUE

18:00 - 07.07.2023

Ποτσετίνο: «Είμαι στην Τσέλσι για να κερδίζω, όποιος δεν το κάνει εδώ έχει πρόβλημα»

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ανέφερε πως βρίσκεται στον πάγκο της Τσέλσι για να κερδίζει και όχι απλά για να κάνει καλή δουλεία. Μάλιστα πρόσθεσε ότι όποιος δεν το κάνει αυτό στους «μπλε» έχει προβλήματα.

Ο Λουκάκου πρέπει να επιστρέψει στις 12/13 Ιουλίου για να είναι μέλος της ομάδας για την έναρξη της προετοιμασίας. Με όλους τους παίκτες που φτάνουν, το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να έρθουν στο γραφείο μου και να πουν ένα γεια. Αυτό περιμένω αν είναι ακόμα παίκτης της Τσέλσι».