Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Κέιν η Τότεναμ - Δεν θα απαντήσει σύντομα ο παίκτης
i

Χάρι Κέιν/ printscreen

Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Κέιν η Τότεναμ - Δεν θα απαντήσει σύντομα ο παίκτης

Κώστας Τσιακλής 21:04 - 05.07.2023

Η Τότεναμ θέλει να κρατήσει και πάλι τον Χάρι Κέιν και του προσφέρει νέο συμβόλαιο. Ο Άγγλος επιθετικός πάντως δεν θα βιαστεί να απαντήσει.

Την ώρα που η Μπάγερν Μονάχου προσπαθεί να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν, η Τότεναμ προσφέρει νέο βελτιωμένο συμβόλαιο στον Άγγλο επιθετικό με στόχο να τον κρατήσει ξανά στο «Tottenham Hotspur Stadium».

Σε ένα από τα σήριαλ του καλοκαιριού εξελίσσεται η περίπτωση του Χάρι Κέιν. Ο επιθετικός της Τότεναμ φέρεται να θέλει να αποχωρήσει από το σύλλογο και η Μπάγερν Μονάχου καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα ρεπορτάζ των γερμανικών και βρετανικών ΜΜΕ, ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027 και οι Βαυαροί αναμένεται να ανεβάσουν την προστορά τους στα 80 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον παίκτη. Το θέμα, όμως, είναι ότι οι Λονδρέζοι αξιώνουν ένα ποσό μίνιμουμ 100 εκατ. ευρώ για να αφήσουν τον εμβληματικό τους επιθετικό.

Οι Γερμανοί διαπραγματεύονται το ποσό και τον τρόπο καταβολής των χρημάτων, ελπίζοντας πως τελικά θα καταφέρουν να συμφωνήσουν με την Τότεναμ. Η «Sport Bild», παράλληλα, αποκάλυψε μυστικό ραντεβού, στο οποίο συμφωνήθηκε η μεταγραφή.

Σύμφωνα με όσα τονίζονται στο ρεπορτάζ, ο τεχνικός της ομάδας του Μονάχου, Τόμας Τούχελ, ταξίδεψε στο Λονδίνο στα μέσα Μαϊου και είχε συνάντηση με τον Άγγλο σταρ. Σ’ αυτό το ραντεβού οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, με τον Κέιν να διαβεβαιώνει τον Γερμανό κόουτς πως θα φορέσει το καλοκαίρι τη φανέλα της Μπάγερν, έχοντας μεγάλο στόχο την κατάκτηση του Champions League.

Την ώρα λοιπόν που η Μπάγερν προσπαθεί να συμφωνήσει με την Τότεναμ, η αγγλική ομάδα αποφάσισε να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Κέιν. Όπως αναφέρεται από την Guardian οι «Σπερς» προτείνουν αυξημένες απολαβές στον Άγγλο (περισσότερες από 234.000 ευρώ που λαμβάνει τώρα) ωστόσο ο παίκτης δεν σκοπεύει να απαντήσει στην προσφορά πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Στο ίδιο ρπορτάζ γίνεται σαφές πως η Τότεναμ και ο πρόεδρος της, Ντάνιελ Λέβι, δεν θέλει να παραχωρήσουν τον Κέιν.