Ενισχύεται και στα εξτρέμ η Τότεναμ: Συμφώνησε με τον Σόλομον

Μανόρ Σόλομον

i

©Fulham

Ενισχύεται και στα εξτρέμ η Τότεναμ: Συμφώνησε με τον Σόλομον

Δημήτρης Χούπης 21:36 - 02.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:39 - 02.07.2023

Η Τότεναμ έφτασε σε συμφωνία για τους προσωπικούς όρους με τον Μανόρ Σόλομον, ο οποίος μέχρι πρότινος έπαιζε στη Φούλαμ ως δανεικός από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Η Τότεναμ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ήρθε σε συμφωνία με τον Μανόρ Σόλομον, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν ως δανεικός στη Φούλαμ από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Πιο αναλυτικά οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τους προσωπικούς όρους και ο Ισραηλινός θα περάσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει με την Τότεναμ θα είναι μέχρι το 2028.

Τα «σπιρούνια» υπέγραψαν τον 23χρονο ως ελεύθερο, αφού το συμβόλαιό του με τη Σαχτάρ και αν όλα πάνε καλά με τους κανόνες της UEFA, θα υπογράψει την επόμενη εβδομάδα. 

Ο εξτρέμ από το Ισραήλ τη σεζόν που μας πέρασε έπαιζε στη Φούλαμ, με την οποία μέτρησε 24 παιχνίδια και πέντε γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Την ίδια ώρα η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου έχει ανακοινώσει ήδη δύο μεταγραφές. Τον τερματοφύλακα Γκουλιέλμο Βικάριο και τον μέσο από τη Λέστερ, Τζέιμς Μάντισον

Ο «Spider-Man» συμβουλεύει τους Κέιν και Σον να φύγουν από την Τότεναμ για την Ρεάλ (vid)
PREMIER LEAGUE

11:56 - 24.06.2023

Ο «Spider-Man» συμβουλεύει τους Κέιν και Σον να φύγουν από την Τότεναμ για την Ρεάλ (vid)

Με τη φανέλα της Ρεάλ θέλει να δει να αγωνίζονται οι Χάρι Κέιν και Χιουνγκ-Μιν Σον, ο ηθοποιός Τομ Χόλαντ, ο οποίος παρότρυνε τους δύο ποδοσφαιριστές της Τότεναμ να αποχωρήσουν άμεσα από την Τότεναμ.

Παράλληλα στις τάξεις των «σπιρουνιών» έχουν ως πρώτο πλάνο την παραμονή του αρχηγού Χάρι Κέιν. Η Μπάγερν Μονάχου έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον για τον 29χρονο, έχοντας κάνει ήδη μία πρόταση. Οι Βαυαροί είχαν προτείνει λοιπόν εβδομήντα εκατομμύρια ευρώ, ποσό όμως που απορρίφθηκε από την ομάδα του βόρειου Λονδίνου. 

Στο μυαλό των διοικούντων της Τότεναμ έχουν στο μυαλό τους να μην δεχτούν καμία κρούση. Ακόμη μάλιστα υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Άγγλος επιθετικός θα μείνει τη νέα σεζόν. Ενώ η γερμανική ομάδα ετοιμάζει μια νέα πρόταση.