Αισιοδοξία στην Τότεναμ για την παραμονή του Κέιν - Νέα πρόταση ετοιμάζει η Μπάγερν

Χάρι Κέιν

i

©Photo by Marc Atkins/Getty Images/Ideal Images

Αισιοδοξία στην Τότεναμ για την παραμονή του Κέιν - Νέα πρόταση ετοιμάζει η Μπάγερν

Sportal newsroom 17:43 - 02.07.2023

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Αγγλία η Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζει νέα πρόταση για τον Χάρι Κέιν, αλλά στην Τότεναμ επικρατεί αισιοδοξία και ψυχραιμία.

Το «σίριαλ» για την παραμονή του Χάρι Κέιν στην Τότεναμ συνεχίζεται. Η Μπάγερν Μονάχου αυτή τη στιγμή είναι η μόνη ομάδα που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τα «σπιρούνια», έχοντας κάνει μάλιστα ήδη την πρώτη κρούση. 

Πιο αναλυτικά οι Βαυαροί είχαν κάνει πρόταση εβδομήντα εκατομμυρίων ευρώ για να κάνουν δικό τους τον αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας. Το συμβόλαιό του λήγει τον επόμενο χρόνο και όπως είχε αναφέρει ο Κέιν, αυτή τη στιγμή είναι συγκεντρωμένος μόνο στην Τότεναμ. Παρόλα αυτά σε περίπτωση που η πρόταση της Μπάγερν ικανοποιήσει τόσο τις δικές του οικονομικές ανάγκες, όσο και της ομάδας του βόρειου Λονδίνου, τότε ο 20χρονος θα αποχωρήσει. 

Σύμφωνα λοιπόν με ένα νέο δημοσίευμα στις τάξεις των «σπιρουνιών» επικρατεί η ψυχραιμία και η αισιοδοξία πως φέτος ο Άγγλος επιθετικός θα παραμείνει. Ο Άγγελος Ποστέκογλου έχει αρχίσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, έχοντας τον αρχηγό της ομάδας κανονικά στα υπόψιν του. Την ίδια ώρα η Μπάγερν Μονάχου έχει στα πλάνα της να κάνει μια νέα βελτιωμένη πρόταση. 

Ο «Spider-Man» συμβουλεύει τους Κέιν και Σον να φύγουν από την Τότεναμ για την Ρεάλ (vid)
PREMIER LEAGUE

11:56 - 24.06.2023

Ο «Spider-Man» συμβουλεύει τους Κέιν και Σον να φύγουν από την Τότεναμ για την Ρεάλ (vid)

Με τη φανέλα της Ρεάλ θέλει να δει να αγωνίζονται οι Χάρι Κέιν και Χιουνγκ-Μιν Σον, ο ηθοποιός Τομ Χόλαντ, ο οποίος παρότρυνε τους δύο ποδοσφαιριστές της Τότεναμ να αποχωρήσουν άμεσα από την Τότεναμ.

Αφού η αρχική είχε απορριφθεί από την Τότεναμ. Η δεύτερη λοιπόν, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Μπεν Τζέικομπς, θα είναι στα ογδόντα εκατομμύρια ευρώ, αλλά έχουν παράλληλα στο μυαλό τους ότι η αγγλική ομάδα δεν έχει σκοπό να δεχτεί καμία άλλη προσφορά.