Ο «Spider-Man» συμβουλεύει τους Κέιν και Σον να φύγουν από την Τότεναμ για την Ρεάλ (vid)

Τομ Χόλαντ & Χάρι Κέιν - Σον

Ο «Spider-Man» συμβουλεύει τους Κέιν και Σον να φύγουν από την Τότεναμ για την Ρεάλ (vid)

Κώστας Τόπας 11:56 - 24.06.2023

Με τη φανέλα της Ρεάλ θέλει να δει να αγωνίζονται οι Χάρι Κέιν και Χιουνγκ-Μιν Σον, ο ηθοποιός Τομ Χόλαντ, ο οποίος παρότρυνε τους δύο ποδοσφαιριστές της Τότεναμ να αποχωρήσουν άμεσα από την Τότεναμ.

Σε μια συνέντευξη του στην ισπανική «Marca», ο ηθοποιός Τομ Χόλαντ (γνωστός για τον ρόλο του ως Spider-Man), οπαδός των «σπιρουνιών», ενθάρρυνε τον Χάρι Κέιν και τον Χιουνγκ-Μιν Σον να φύγουν από την Τότεναμ και να φορέσουν αμφότεροι τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να κερδίσουν το Champions League.

«Θα έλεγα στον Κέιν να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο κι εκεί αξίζει να είναι», ανέφερε αρχικά για τον Άγγλο επιθετικό ο Χόλαντ για να παροτρύνει στη συνέχεια και τον Σον να βαδίσει στα χνάρια του Κέιν.

«Πηγαίνετε μαζί! Πηγαίνετε να κερδίσετε μαζί το Champions League, σας παρακαλώ!», είπε χαρακτηριστικά.

Παρά το γεγονός ότι το μέλλον του Κέιν παραμένει αβέβαιο, ο Νοτιοκορεάτης έχει ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή του να μείνει στη Τότεναμ, μιας και πριν από μερικές ημέρες είχε απορρίψει πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

«Έχω πολλά πράγματα να κάνω στην Premier League. Τα χρήματα δεν με ενδιαφέρουν. Υπερηφάνεια που παίζω ποδόσφαιρο, για να παίξω στο αγαπημένο μου πρωτάθλημα Είναι σημαντικό. Θέλω να παίξω ακόμα περισσότερο για την Τότεναμ», είχε τονίσει ο Σον.

Το μέλλον του Χάρι Κέιν στο Βόρειο Λονδίνο παραμένει αμφίβολο, με τον Άγγλο επιθετικό να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ψάχνουν για ενίσχυση στην αιχμή του δώρατος ενώ οι «μερένγκες» είναι αναγκασμένη πλέον να βρει τον αντικαταστάτη του Καρίμ Μπενζεμά που αποχώρησε για λογαριασμό της Αλ Ιτιχάντ. Μάλιστα όπως αναφέρθηκε πρόσφατα η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη κάνει κρούση στην ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου. Οι Μαδριλένοι φέρεται να πρόσφεραν 80 εκατομμύρια ευρώ στην Τότεναμ, η οποία όμως κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή με τουλάχιστον 120 εκατομμύρια ευρώ.