Ο Εμπαπέ θα μπορούσε φύγει από την Παρί αυτό το καλοκαίρι μόνο αν δεν χάσει χρήματα

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©intime

Ο Εμπαπέ θα μπορούσε φύγει από την Παρί αυτό το καλοκαίρι μόνο αν δεν χάσει χρήματα

Κώστας Τόπας 08:48 - 24.06.2023 / Ανανεώθηκε: 08:48 - 24.06.2023

Εάν κι έχει επιβεβαιώσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Παρί για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μπορούσε να δελεαστεί από μια αποχώρηση αυτό το καλοκαίρι, για λογαριασμό της Ρεάλ, αν δεν χάσει χρήματα.

Η σαπουνόπερα του Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζεται. Ενώ ο Γάλλος διεθνής επιθετικός έχει επανειλημμένα επαναλάβει την πρόθεσή του να τιμήσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στην Παρί, αφού ενημέρωσε τον σύλλογο ότι δεν θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα του συμβολαίου του για την επέκταση της συνεργασίας τους, η «Marca» υποστηρίζει ότι μια μεταγραφή θα μπορούσε να είναι δυνατή αυτό το καλοκαίρι εάν ο Γάλλος αστέρας δεν χάσει χρήματα από μια πιθανή αποχώρηση από τους Παριζιάνους.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η Παρί θα ζητούσε περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που προσέφερε η Ρεάλ στην τελευταία της προσφορά στα τέλη Αυγούστου 2021, για να αφήσει το στολίδι της να αποχωρήσει από το «Παρκ Ντε Πρενς». Εάν κι έχει επιβεβαιώσει την επιθυμία του να παραμείνει στην γαλλική πρωτεύουσα, ο Εμπαπέ θα μπορούσε, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα ενημέρωσης, να μπει στον πειρασμό εάν μια προσφορά - πιθανώς αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης - είναι μεγαλύτερη ή ίση με 150 εκατομμύρια ευρώ.  

Αλλά με αυτό το ποσό, μπορεί να υπάρξει μόνο μία λύση. Ο Εμπαπέ θα εκπληρώσει το συμβόλαιό του και την επόμενη χρονιά θα φύγει χωρίς να αφήσει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία της Παρί. Την ίδια στιγμή, η μητέρα του παίκτη γνωρίζει ήδη ότι οι όροι που προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης είναι οι ίδιοι με αυτούς που διαπραγματεύτηκε πριν από δύο χρόνια. Μεταξύ 25 και 30 εκατομμυρίων ετησίως, αλλά τα 125 εκατομμύρια ευρώ που η Ρεάλ ήταν διατεθειμένη να του πληρώσει ως μπόνους μεταγραφής θα εισπράττονταν μόνο αν φτάσει στο «Μπερναμπέου» ως ελεύθερος.

Μένει να δούμε αν αυτές οι αναφορές είναι ακριβείς, αλλά αν είναι, η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά στην Αλ-Ιτιχάντ, αντικαθιστώντας τον με έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Επιπλέον, τα χρήματα που προσφέρουν οι Μαδριλένοι θα έκαναν τον Εμπαπέ την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία, επισκιάζοντας τα 222 εκατομμύρια ευρώ που πλήρωσε η Παρί στη Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ το 2017.