Ποστέκογλου: «Είναι υπέροχο που είμαι εδώ - Θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που θα κερδίζει τίτλους»

Αγγελος Ποστέκογλου

i

©SpursOfficial

Ποστέκογλου: «Είναι υπέροχο που είμαι εδώ - Θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που θα κερδίζει τίτλους»

Κώστας Τσιακλής 14:45 - 01.07.2023

Ο Άγγελος Ποστέκογλου είχε την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ως προπονητής της Τότεναμ. Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός μεταξύ άλλων δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένος που βρίσκεται στους «Σπερς» και όλοι εκεί θέλουν να είναι μια ομάδα που θα κερδίζει τίτλους.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου παραχώρησε την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ως προπονητής της Τότεναμ και μίλησε για την πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ανυπομονησία του να ξεκινήσει αλλά και στο τι θέλει να βλέπουν οι οπαδοί αυτού του μεγάλου συλλόγου.

Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός ανέλαβε τα ηνία της Τότεναμ εδώ και αρκετό καιρό ωστόσο πρακτικά από σήμερα, 1η Ιουλίου ξεκινά τη νέα του δουλειά. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στους ανθρώπους της ομάδας να του αποσπάσουν την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη.

Αρχικά ο Ποστέκογλου μίλησε για το τι προσδοκίες έχει και τι θέλει να βλέπουν οι φίλοι της Τότεναμ, λέγοντας: «Μου αρέσει να κερδίζω, αυτό είναι το κύριο πράγμα, και το έχω κάνει όπου κι αν ήμουν. Το ποδόσφαιρο έχει σχεδιαστεί για να φέρει επιτυχία.

Ο κόσμος θέλει να δει την ομάδα του να σκοράρει, να είναι συναρπαστική, να μην δέχεται γκολ, να είναι επιθετικός στην προσέγγισή του, όλα αυτά τα πράγματα που ο καθένας αναζητά στη δική του ποδοσφαιρική ομάδα. Αυτό θέλω να προσπαθήσω να προσφέρω. Η βάση του θα είναι ότι θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που κερδίζει πράγματα και, τελικά να διασκεδάζει τους φιλάθλους μας.

Ακολούθως σχολίασε τα δικά του συναισθήματα. Συγκεκριμένα ο Ποστέκογλου είπε τα εξής: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας - ένας τεράστιος ποδοσφαιρικός σύλλογος, συναρπαστικό πρωτάθλημα, υποθέτω ότι είναι όλα τα πράγματα για τα οποία προσπαθείς στην επαγγελματική σου καριέρα. Είναι υπέροχο να είσαι εδώ και να ετοιμάζεσαι για δουλειά.

Ανυπομονώ για όλα αυτά. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μεγάλη προσδοκία εδώ, μεγάλη ευθύνη, που δεν χάνεται από μένα. Ανέλαβα την ευθύνη ενός τεράστιου ποδοσφαιρικού συλλόγου, μεγάλης ιστορίας και με βάση οπαδών που λαχταρούν για ποδόσφαιρο και περισσότερες μεγάλες στιγμές για να προσθέσουμε στην ιστορική βάση που έχουμε ήδη.

Δεν θέλω να είμαι πουθενά αλλού. Θέλω να είμαι σε αυτή τη θέση να έχω αυτή την ευθύνη. Είναι μια υπέροχη στιγμή, μια περήφανη στιγμή όχι μόνο για μένα, αλλά για την οικογένεια και τους φίλους μου και τους ανθρώπους που ήταν σε αυτό το ταξίδι».