Ολοκληρώνεται η «βόμβα» του Κέιν στην Μπάγερν με 80 εκατ. ευρώ!

Ο Χάρι Κέιν.

Ολοκληρώνεται η «βόμβα» του Κέιν στην Μπάγερν με 80 εκατ. ευρώ!

Κώστας Τόπας 12:41 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 29.06.2023

Τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως προβάρει ο Χάρι Κέιν, ο οποίος πιέζει την Τότεναμ για να τον αφήσει να ενταχθεί στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Μετά την πρώτη πρόταση των 70 εκατομμυρίων ευρώ που απέρριψε η Τότεναμ, η Μπάγερν χτύπησε ξανά κι ανέβασε την προσφορά της στα 80 εκατομμύρια ευρώ. Ενα ποσό με το οποίοι οι Βαυαροί θεωρούν πως θα πείσουν τα «σπιρούνια» να παραχωρήσουν τον Χάρι Κέιν, ο οποίος πιέζει τους Λονδρέζους να αποχωρήσει άμεσα.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σίρα η υπόθεση είναι πολύ κοντά ώστε να κλείσει θετικά για τους πρωταθλητές Γερμανίας, μετά το γεγονός ότι ο Χάρι Κέιν τα βρήκε σε όλα με την γερμανική ομάδα κι αποδέχθηκε το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο το οποίο θα τον κρατήσει στο Μόναχο έως το 2027.  Πάντως για να επιτευχθεί το «deal», η Τότεναμ απαιτεί τουλάχιστον 100 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον 29χρονο επιθετικό, ωστόσο στη Μπάγερν ελπίζουν πως με τη νέα ανανεωμένη πρόταση που κατέθεσαν, οι Λονδρέζοι θα «λυγίσουν».

Το όνομα του υψηλόσωμου στράικερ είχε πέσει πριν από μερικές εβδομάδες στο τραπέζι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, οι άνθρωποι των «κόκκινων διαβόλων» φαίνεται πως εγκατέλειψαν την προσπάθεια απόκτησης του Κέιν, αφού θεωρούν ότι η Τότεναμ δεν θέλει να παραχωρήσει στην ομάδα τους τον έμπειρο επιθετικό. Έτσι, οι διοικούντες την Γιουνάιτεντ έχουν στρέψει σε άλλες περιπτώσεις την προσοχή τους για την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή.

Από την πλευρά του, ο επιθετικός της Τότεναμ θα δει το συμβόλαιό του με τα «σπιρούνια» να λήγει σε ένα χρόνο. Ωστόσο, ο Άγγλος φορ θα μπορούσε να αλλάξει τη φανέλα του αυτό καλοκαίρι, επιτρέποντας στους Λονδρέζους να κερδίσουν χρήματα από τη μεταγραφή του. Φέτος, για τον Κέιν ήταν η δέκατη σεζόν του με τον σύλλογο από την πρωτεύουσα και μάλιστα ο πρωταγωνιστής μιας σπουδαίας σεζόν, με 30 γκολ που σημείωσε στην Premier League