Επίσημο: Παίκτης της Τότεναμ ο Μάντισον

Τζέιμς Μάντισον

i

© tottenhamhotspur

Επίσημο: Παίκτης της Τότεναμ ο Μάντισον

Κώστας Τσιακλής 23:48 - 28.06.2023

Η Τότεναμ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του 26χρονου Άγγλου μεσοεπιθετικού, Τζέιμς Μάντισον, από τη Λέστερ.

Όπως ήταν δεδομένο ο υποβιβασμός της Λέστερ έφερε πολλά αστέρια της ομάδας στην πόρτα εξόδου. Ένα από αυτά είναι και ο Τζέιμς Μάντισον, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και ήταν δεδομένο πως θα αποχορούσε από τις «αλεπούδες».

Η ομάδα που εν τέλει κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του είναι η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου, που ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Άγγλου μεσοεπιθετικού, φτάνοντας έτσι στη δεύτερη μεταγραφή της.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν ο Μάντισον είχε φτάσει κοντά στη μεταγραφή του στην Άρσεναλ (δεν δέχθηκε τελικά η Λέστερ) ενώ και η Νιουκάστλ ενδιαφέρθηκε για αυτόν το φετινό καλοκαίρι.

Ξεκίνησε το έργο του στην Τότεναμ ο Ποστέκογλου: Θέλει να ξεφορτωθεί τουλάχιστον 10 παίκτες
PREMIER LEAGUE

12:04 - 26.06.2023

Ξεκίνησε το έργο του στην Τότεναμ ο Ποστέκογλου: Θέλει να ξεφορτωθεί τουλάχιστον 10 παίκτες

Ο νέος προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, έχει ξεκινήσει το ξεσκαρτάρισμα καθώς φέρεται να θέλει να ξεφορτωθεί δέκα παίκτες από το ρόστερ των Λονδρέζων, με τον αρχηγό της ομάδας Ούγκο Γιορίς να είναι επικεφαλής της λίστας των παικτών που αναμένεται να αποχωρήσουν.

Ο Μάντισον ήταν στη Λέστερ από τον Ιούλιο του 2018, όταν και αποκτήθηκε με 25 εκατομμύρια ευρώ από τη Νόριτς. Στην περσινή κακή σεζόν των «αλεπούδων», ο 26χρονος έφτασε σε διψήφιο αριθμό τερμάτων (10), ενώ είχε και εννέα ασίστ σε 32 συμμετοχές. Συνολικά, είχε απολογισμό 55 γκολ και 41 ασίστ σε 203 εμφανίσεις.

Όταν ο Μάντισον έκραζε την Τότεναμ στο Twitter!

Οι οπαδοί της Τότεναμ αντί να χαίρονται που θα δουν στην ομάδα τους έναν τόσο ποιοτικό παίκτη σαν τον Μάντισον, εμφανίζονται αρκετά διχασμένοι. Και αυτό λόγω του... μυστήριου παρελθόντος του Άγγλου μέσου. Συγκεκριμένα, φίλοι της ομάδας του Λονδίνου ανακάλυψαν παλιές αναρτήσεις του Μάντισον, στις οποίες έκραζε τη νέα του ομάδα.

«Μισώ με πάθος τον Γκάρεθ Μπέιλ! Ηρέμησε λίγο μαϊμού. Ο Γουΐλσιρ (σ.σ παίκτης της Άρσεναλ τότε) είναι 10 φορές καλύτερος από εσένα χιμπατζή», ήταν ένα από τα ποσταρίσματα του Μάντισον στο Twitter, ενώ σε ένα άλλο έγραφε: «Ελπίζω ο Λουίς Σουάρες (τότε παίκτης των κόκκινων) να διαλύσει την Τότεναμ σήμερα. Δεν μου αρέσουν οι Σπερς. Ειδικά αυτή η μαϊμού για την οποία όλοι μιλούν».

Ο 15χρονος τότε Τζέιμς Μάντισον αγωνίζονταν στην ομάδα νέων της Κόβεντρι, αλλά οι οπαδοί της Τότεναμ ενοχλήθηκαν αρκετά από τις εν λόγω αναρτήσεις και ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έσπευσε να τις διαγράψει από τον λογαριασμό του. Κάλλιο αργά παρά ποτέ...