Παίκτης της Τότεναμ κι επίσημα ο Γκουλιέλμο Βικάριο

Γκουλιέλμο Βικάριο

i

© Tottenham Hotspur

Παίκτης της Τότεναμ κι επίσημα ο Γκουλιέλμο Βικάριο

Με ανακοίνωσή της στα social media, η Τότεναμ επισημοποίησε τη μεταγραφή του Ιταλού τερματοφύλακα, Γκουλιέλμο Βικάριο.

Μπορεί τα σενάρια για την αποχώρηση του Ούγκο Γιορίς να έχουν φουντώσει, ωστόσο τα «σπιρούνια» δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. Η ομάδα του Λονδίνου ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Γκουλιέλμο Βικάριο, ο οποίος θα αποτελεί το Νο1 του συλλόγου από τη νέα σεζόν. O 26χρονος γκολκίπερ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2028 κι αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή επί εποχής Ποστέκογλου.

Την περασμένη σεζόν, ο Βικάριο έκανε πράγματα και θαύματα στα γήπεδα της Serie A. Πραγματοποίησε μια σειρά από εκπληκτικές εμφανίσεις με αποκρούσεις που μπορούν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν ως highlights του πρωταθλήματος. Με τη φανέλα της Έμπολι μέτρησε 32 συμμετοχές, βοηθώντας την να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία για ακόμη μια σεζόν.

Η Μπάγερν ετοιμάζεται να πυροδοτήσει τη «βόμβα» με Κέιν

Η Μπάγερν Μονάχου είχε ξεκινήσει συνομιλίες με την Τότεναμ πριν από μερικές ημέρες για τον Χάρι Κέιν, μιας και οι πρωταθλητές Γερμανίας βλέπουν στο πρόσωπο του Άγγλου επιθετικού τον ιδανικό στράικερ για να καλύψουν το κενό στην επίθεσή τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Athletic», οι Βαυαροί φαίνεται πως χτύπησαν την πόρτα της Τότεναμ και μάλιστα έριξαν στο τραπέζι πρόταση ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ για πείσουν τον Λονδρέζους να παραχωρήσουν τον 29χρονο Άγγλο διεθνή επιθετικό. Η απάντηση από πλευράς «σπιρουνιών» δεν έχει έρθει ακόμα, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο πως το προσεχές διάστημα αναμένονται εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Το όνομα του υψηλόσωμου στράικερ είχε πέσει πριν από μερικές εβδομάδες στο τραπέζι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, οι άνθρωποι των «κόκκινων διαβόλων» φαίνεται πως εγκατέλειψαν την προσπάθεια απόκτησης του Κέιν, αφού θεωρούν ότι η Τότεναμ δεν θέλει να παραχωρήσει στην ομάδα τους τον έμπειρο επιθετικό. Έτσι, οι διοικούντες την Γιουνάιτεντ έχουν στρέψει σε άλλες περιπτώσεις την προσοχή τους για την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή.

Ο επιθετικός της Τότεναμ θα δει το συμβόλαιό του με τα «σπιρούνια» να λήγει σε ένα χρόνο. Ένα χρόνο μετά το σενάριο του «χωρισμού», ο Άγγλος φορ θα μπορούσε να αλλάξει τη φανέλα του αυτό καλοκαίρι, επιτρέποντας στους Λονδρέζους να κερδίσουν χρήματα από τη μεταγραφή του.