Στη λίστα της Μπάγερν Μονάχου ο Χάρι Κέιν

Χάρι Κέιν

i

Χάρι Κέιν ©Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Στη λίστα της Μπάγερν Μονάχου ο Χάρι Κέιν

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:57 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:57 - 26.06.2023

Η Μπάγερν Μονάχου έχει στη κορυφή της λίστας τον Χάρι Κέιν, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αγγλία.

Η Μπάγερν Μονάχου πρόκειται να ξεκινήσει συνομιλίες με την Τότεναμ για τον Χάρι Κέιν, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αγγλία.

Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους «σπιρούνια», οι οποίοι πρέπει να αποφασίσουν για το μέλλον του 29χρονου επιθετικού, ώστε να μην φύγει με ελεύθερη μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι. Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, θεωρείται απρόθυμος να αποβιβάσει τον Κέιν στους αντιπάλους της Premier League, κάτι που αφήνει την πόρτα μισάνοιχτη για τη Μπάγερν να κάνει μια προσέγγιση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει ότι ο βαυαρικός σύλλογος έχει ορίσει τον Κέιν ως τον κύριο επιθετικό στόχο του για αυτό το καλοκαίρι, με τον πρώτο σκόρερ των «σπερς» να φέρεται να ενδιαφέρεται για μια μεταγραφή στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Η Μπάγερν πιστεύεται ότι βρίσκεται στην αγορά για έναν επιθετικό υψηλού επιπέδου αυτό το καλοκαίρι, αφού είδε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να εντάσσεται στην Μπαρτσελόνα την περασμένη σεζόν.

Μαζί με τον Κέιν, η γερμανική ομάδα έχει συνδεθεί με τον Ράνταλ Κόλο Μουάνι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τον Ράσμους Χόιλουντ της Αταλάντα, επιδεικνύοντας την επιθυμία της Μπάγερν να φέρει έναν καθιερωμένο φορ στον σύλλογο.

Ο Μανέ ψηφίστηκε ως ο χειρότερος παίκτης της Bundesliga από περισσότερους από 250 παίκτες
BUNDESLIGA

12:45 - 26.06.2023

Ο Μανέ ψηφίστηκε ως ο χειρότερος παίκτης της Bundesliga από περισσότερους από 250 παίκτες

Παρά την κατάκτηση του τίτλου με την Μπάγερν Μονάχου, η πρώτη σεζόν του Σάντιο Μανέ στην Μπάγερν Μονάχου ήταν μια τεράστια απογοήτευση κι αυτό αποτυπώθηκε κι από την ψηφοφορία των υπόλοιπων παικτών στη Bundesliga.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε συνδεθεί προηγουμένως με τον Άγγλο επιθετικό, ωστόσο, το ενδιαφέρον των «κόκκινων διαβόλων» έχει μειωθεί λόγω της αμοιβής των 100 εκατομμυρίων ευρώ που θέλει η Τότεναμ για τη μεταγραφή του. Ενώ η Μπάγερν μπορεί να δυσκολεύεται να καλύψει αυτή την αποτίμηση των 100 εκατομμυρίων ευρώ.