Η Μπάγερν θέλει να «κλέψει» τον Μάουντ από τη Γιουνάιτεντ

Μέισον Μάουντ

i

©Ss youtube

Η Μπάγερν θέλει να «κλέψει» τον Μάουντ από τη Γιουνάιτεντ

Κώστας Τσιακλής 09:54 - 25.06.2023

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να εκμεταλλευτεί τη μη συμφωνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι και να «κλέψει» τον Μέισον Μάουντ από τους «κόκκινους διαβόλους».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αδυνατεί να φτάσει σε συμφωνία με την Τσέλσι για τον Μέισον Μάουντ και η Μπάγερν Μονάχου θέλει να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός και να «κλέψει» τον ποδοσφαιριστή.

Το συμβόλαιο του Μέισον Μάουντ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και ο Άγγλος επιθυμεί να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του. Αυτό το γεγονός τον φέρνει στην πόρτα της εξόδου της Τσέλσι, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να θέλει να τον αποκτήσει.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέθεσαν τρεις προτάσεις στους «μπλε» ωστόσο έλαβαν αρνητική απάντησε και στις τρεις. Η τελευταία ήταν η πρόταση των 50 εκατομμυρίων λιρών συν πέντε εκατομμυρίων λιρών μπόνους. Υπενθυμίζεται πως η Λονδρέζικη ομάδα πουλάει τον ποδοσφαιριστή μόνο αν λάβει 65 εκατομμύρια λίρες και πάνω.

Αυτή η διαφωνία των δύο συλλόγων φέρεται να δίνει την ευκαιρία στη Μπάγερν Μονάχου να διεκδικήσει τον παίκτη. Όπως αναφέρεται από τα αγγλικά δημοσιεύματα οι «Βαυαροί» θέλουν να «κλέψουν» τον Μάουντ και να τον κάνουν κάτοικο Μονάχου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάουντ είχε συνηπάρξει στην Τσέλσι με τον προπονητή της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ και μάλιστα ήταν ένας από τους σημαντικότερους παίκτες του Γερμανού.

Τις τελευταίες ώρες υπήρχε η φημολογία ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε αποσύρει ο ενδιαφέρον της (όπως είχε κάνει και η Λίβερπουλ) ωστόσο ο δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, διέψευσε το σενάριο αυτό. Συγκεκριμένα ο Ιταλός ρεπόρτερ αναφέρει πως η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ δεν έχει αποσυρθεί ωστόσο δεν αποδέχεται την αντιπροσφορά της Τσέλσι.

Στη συνέχεια μάλιστα προσθέτει ότι η Γιουνάιτεντ δεν θα περιμένει για πάντα τον Μάουντ καθώς πιστεύει ότι η τελευταία προσφορά που είχε κάνει είναι αρκετή. Ένας από του παίκτες που ενδιαφέρουν τον Έρικ Τεν Χαχ είναι ο Μόισες Καϊσέδο της Μπράιτον.

Ο Μάουντ αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Τσέλσι και σταδιακά καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα (είχε δοθεί επίσης δανεικός σε Φίτεσε και Ντέρμπι Κάουντι). Τη φετινή σεζόν είχε τρία γκολ και έξι ασίστ σε 35 συμμετοχές ενώ συνολικά μετράει 33 γκολ και 37 ασίστ σε 195 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.