Τρίτο «όχι» της Τσέλσι στη Γιουνάιτεντ για τον Μάουντ

Μέισον Μαόυντ

i

PrtScr

Τρίτο «όχι» της Τσέλσι στη Γιουνάιτεντ για τον Μάουντ

Δημήτρης Χούπης 08:51 - 24.06.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε και τρίτη πρόταση στην Τσέλσι για τον Μέισον Μάουντ, αλλά πήρε ακόμα μία αρνητική απάντηση.

Ακόμα μία αρνητική απάντηση από την Τσέλσι για τον Μάουντ πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν μία πρόταση 50 εκατομμυρίων λιρών συν πέντε εκατομμυρίων λιρών μπόνους

Αυτή η προσφορά δεν ικανοποίησε τις οικονομικές ανάγκες της ομάδας του Λονδίνου, η οποία έριξε τρίτο «άκυρο» στη Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα λοιπόν με τον Ιταλό δημοσιογράφο αλλά και τον Ντέιβιντ Όρνστεϊν οι «μπλε» θεωρούν ότι ένα ποσό των 58 εκατομμυρίων λιρών συν 7 εκατομμυρίων λιρών μπόνους, θα μπορούσε να φανεί αρκετό για να δώσουν το «πράσινο» φως για τη μεταγραφή του παίκτη. 

Υπενθυμίζεται πως οι προσωπικοί όροι μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Μάουντ έχουν συμφωνηθεί και δεν αποτελούν θέμα για τη μετακίνησή του. Οι άνθρωποι της Τσέλσι από τη μεριά τους έχουν συναντηθεί με όλες τις πλευρές προκειμένου να ακούσουν τις επιθυμίες τους. Παρά λοιπόν το τρίτο «όχι», στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων» υπάρχει αισιοδοξία πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα η μεταγραφή θα έχει κλείσει, καθώς θεωρούν ότι ένα ποσό στα 60-65 εκατομμύρια λίρες θα είναι ιδανικό.

Η πρώτη κρούση της ομάδας του Έρικ Τεν Χαχ ήταν στα σαράντα εκατομμύρια λίρες, ποσό που η Τσέλσι το βρήκε αρκετά μικρό. Η Γιουνάιτεντ δεν το έβαλε κάτω, κάνοντας και δεύτερη πρόταση πενήντα εκατομμυρίων λιρών, παίρνοντας και πάλι αρνητική απάντηση. Νωρίτερα μάλιστα η Λίβερπουλ είχε δείξε ενδιαφέρον για τον Άγγλο μέσο. 

Οι «κόκκινοι» από την περσινή χρονιά είχαν στη λίστα τους τον 24χρονο, αλλά ποτέ δεν έκαναν επίσημη πρόταση. Τη φετινή χρονιά «είδαν» την περίπτωσή του πιο ζεστά. Τον είχαν χαρακτηρίσει ως νούμερο ένα στόχο μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, αλλά ούτε φέτος έκαναν επίσημη κρούση, αφήνοντάς τον πολύ νωρίς.