Σε επαφές με τον Ονάνα βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αντρέ Ονάνα

i

©PrtScr youtube

Σε επαφές με τον Ονάνα βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κώστας Τσιακλής 16:14 - 23.06.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε σε επαφή με τον ατζέντη του τερματοφύλακα της Ίντερ, Αντρέ Ονάνα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να εξετάζει τις επιλογές της στη θέση του τερματοφύλακα για να είναι έτοιμη σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Νταβίντ Ντε Χέα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικοινώνησαν με τον ατζέντη του Αντρέ Ονάνα της Ίντερ.

Το συμβόλαιο του Νταβίντ Ντε Χέα ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα και για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους διοικούντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο και συνεχίζουν να εξετάζουν πιθανές μεταγραφές. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει έρθει σε επαφή με τον ατζέντη του Αντρέ Ονάνα, Άλμπερτ Μποτίνες. Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Ίντερ δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον γκολκίπερ της αν δεν λάβει το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ συν τα οποιαδήποτε μπόνους.

Στο πρόσφατο παρελθόν στα ρεπορτάζ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν συνδεθεί επίσης τα ονόματα του Ντιόγκο Κόστα της Πόρτο, του Νταβίντ Ράγια της Μπρέντφορντ, του Μπαρτ Βερμπρούγκεν της Άντερλεχτ και του Τζόρνταν Πίκφορντ της Έβερτον.

Μάλιστα για τον τελευταίο, σε δημοσίευμα της Daily Star είχε αναφερθεί πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμαζόταν να προσφέρει 53 εκατομμύρια ευρώ στους «toffees», οι οποίοι πιθανόν να αποδεχόντουσαν την πρόταση αφού ψάχνουν περισσότερα χρήματα για να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πίκφορντ τον περασμένο Φεβρουάριο είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027. Σύμφωνα με την ίδια πηγή αν ο Άγγλος τερματοφύλακας επιλέξει να μεταγραφεί στους «κόκκινους διαβόλους» τότε θα δει τον εβδομαδιαίο του μισθό να διπλασιάζεται (αυτή τη στιγμή λαμβάνει σχεδόν 120.000 την εβδομάδα).

Τέλος όσο αφορά την περίπτωση του Ράγια, ο Ισπανός αρνήθηκε τις προτάσεις ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Μπρέντφορντ και φαίνεται να θέλει να αγωνιστεί σε κάποιον μεγαλύτερο σύλλογο. Η Τότεναμ είχε μπει σε διαπραγματεύσεις με τη Μπρέντφορντ, ωστόσο τα 40 εκατομμύρια ευρώ που ζήτησαν οι «μέλισσες» έκαναν την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου να αλλάξει γνώμη και να προχωρήσει στην απόκτηση του Γουλιέλμο Βικάριο.