Η Αλ Νασρ προσφέρει 15 εκατ. ευρώ για τον Μπρόζοβιτς

Μαρσέλο Μπρόζοβιτς

i

©Print Screen

Η Αλ Νασρ προσφέρει 15 εκατ. ευρώ για τον Μπρόζοβιτς

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:30 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 20.06.2023

Η Αλ Νασρ προσφέρει 15 εκατομμύριά ευρώ για να κάνει δικό της τον αρχηγό της Ίντερ, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς

Η Αλ Νασρ έκανε στην Ίντερ πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του αρχηγού των «νερατζούρι» Μαρσέλο Μπρόζοβιτς.

Αυτό σύμφωνα με τον ειδικό της μεταγραφικής αγοράς του Sky Sport Italia, Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο, ο οποίος ανέφερε ζωντανά πριν από λίγο μέσω του FCInterNews ότι ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας έκανε την πρώτη επίσημη πρόταση για τον 30χρονο και ότι η Ίντερ έχει βάλει στο στόχαστρο τον Νταβίντε Φρατέσι της Σασουόλο

Η Αλ Νασρ είναι έτοιμη να συνεχίσει το καλοκαίρι των δαπανών για μεγάλα ονόματα παικτών από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο που έχουν ξεκινήσει η ίδια και οι άλλοι μεγάλοι σύλλογοι στο πρωτάθλημά τους. 

Η μεταγραφή ενός παίκτη του διαμετρήματος του Μπρόζοβιτς, θα πρόσφερε άλλη ποιότητα, ωστόσο, η σαουδαραβική πλευρά φέρεται να είναι πρόθυμη, προκειμένου να τον κάνει δικό της. 

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 30χρονος μέσος μοίρασε έξι ασίστ και σκόραρε τρεις φορές σε 40 συμμετοχές με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας.  

Ο Κροάτης διεθνής εντάχθηκε στην Ίντερ τον Ιανουάριο του 2015 ως δανεικός από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με τους Ιταλούς να τον αγοράζουν για  5 εκατομμύρια ευρώ στο τέλος της σεζόν,