Το μήνυμα των οπαδών της Ίντερ σε διοίκηση και υποψήφιες ομάδες για την πιθανή μεταγραφή του Μπαρέλα

Νικολό Μπαρέλα

i

©printscreen

Το μήνυμα των οπαδών της Ίντερ σε διοίκηση και υποψήφιες ομάδες για την πιθανή μεταγραφή του Μπαρέλα

Δημήτρης Χούπης 16:52 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 16:52 - 18.06.2023

Οι οπαδοί της Ίντερ έκαναν ξεκάθαρη τη θέση τους πως δεν θέλουν να δουν τον Νικολό Μπαρέλα να αποχωρεί από την ομάδα τους, λέγοντας πως είναι ανέγγιχτος.

Ο Νικολό Μπαρέλα έχει γίνει πόλος έλξης αρκετών ομάδων, ειδικά της Premier League. Ο Ιταλός μέσος τη φετινή χρονιά ήταν ένας από τους παίκτες «κλειδιά της Ίντερ, στην πορεία της μέχρι την κατάκτηση του κυπέλλου Ιταλίας, αλλά και μέχρι τον τελικό του Champions League

Είχε οχτώ γκολ και εννέα ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, όντας ένας εκ των καλύτερων παικτών της ομάδας του Μιλάνου. Ωστόσο έχει ακουστεί αρκετά για τρεις ομάδες της Premier League και συγκεκριμένα της Νιούκαστλ, της Λίβερπουλ και της Τσέλσι

Οι «κόκκινοι» βρίσκονται σε μια χρονιά που θέλουν να αλλάξουν το κέντρο τους, έχοντας κλείσει ήδη τον Αλέξις ΜακΚάλιστερ. Ενώ στη λίστα τους βρίσκονται άλλοι τέσσερις, ένας εκ των οποίων είναι και ο Μπαρέλα. Όσον αφορά τη Νιούκαστλ λέγεται πως έχει κάνει ήδη πρόταση, αλλά αυτό διαψεύστηκε. 

Όσο ακούγονται όλες αυτές οι φήμες και τα δημοσιεύματα για τον Ιταλό, οι οπαδοί της Ίντερ έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την πιθανή μεταγραφή του. Συγκεκριμένα χαρακτήρισαν τον διεθνή ποδοσφαιριστή «ανέγγιχτο», δίνοντας μήνυμα προς τους υποψηφίους και τη διοίκηση της ομάδας πως θέλουν τον 26χρονο πάση θυσία στην ομάδα τους και την επόμενη σεζόν. «Γεννημένος οπαδός της Ίντερ. Το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Ανέγγιχτος»,  έγραφε η ανακοίνωσή τους. 

Ο Νικολό Μπαρέλα λοιπόν βρίσκεται στους «νερατζούρι» από τη σεζόν 2019-20, με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2026. Έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα. ενώ τη φετινή είχε μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει και το Champions League, αλλά στον τελικό γνώρισε την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι με 0-1 στην Κωνσταντινούπολη.