Ανανεώνει με την Ίντερ ο Ντε Φράι - Προς αποχώρηση ο Τζέκο

Στέφαν Ντε Φράι - Έντιν Τζέκο

Ανανεώνει με την Ίντερ ο Ντε Φράι - Προς αποχώρηση ο Τζέκο

Κώστας Τσιακλής 10:12 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:15 - 14.06.2023

Ο Στέφαν Ντε Φράι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ίντερ και θα παραμείνει κάτοικος Μιλάνου για ακόμα δύο χρόνια. Την αντίθετη οδό φαίνεται να παίρνει ο Έντιν Τζέκο.

Ο Έντιν Τζέκο πιθανόν να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Ίντερ στο τέλος του μήνα και ήδη τρεις ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Την ίδια ώρα ο Στέφαν Ντε Φράι θα ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2025.

Η Ίντερ έκανε μια εξαιρετική χρονιά φέτος αφού κατέκτησε το κύπελλο Ιταλίας, τερμάτισε στην 3η θέση της Serie A και φυσικά έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League, όπου ηττήθηκε με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Πλέον οι «νερατζούρι» στρέφουν την προσοχή τους στον προγραμματισμό της νέας σεζόν, με το μέλλον του Έντιν Τζέκο να παραμένει αμφίβολο. Το συμβόλαιο του 37χρονου επιθετικού ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα και όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν προχωρημένες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών.

Στη συνέχεια ο Ιταλός ρεπόρτερ πρόσθεσε ότι την περίπτωση του Βόσνιου παρακολουθεί η Φενέρμπαχτσε αλλά και ομάδες της Σαουδικής Αραβίας. Μάλιστα όπως αναφέρθηκε στο ιταλικό Sky Sport ο τουρκικός σύλλογος έχει ήδη βρεθεί με τον ατζέντη του Τζέκο.

Ο Τζέκο βρίσκεται στην Ίντερ από το καλοκαίρι του 2021 όταν μεταγράφηκε από τη Ρόμα με περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι σήμερα έχει καταγράψει συνολικά 101 συμμετοχές, με απολογισμό 31 γκολ και 15 ασίστ. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 52 αναμετρήσεις και είχε 14 γκολ και πέντε ασίστ.

Την ίδια ώρα ο Στέφαν Ντε Φράι θα ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε ο Αλεσάντρο Μπαστόνι και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ίντερ. Όπως αναφέρθηκε από τα ιταλικά μέσα ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει την Παρασκευή τη νέα του σύμβαση και θα παραμείνει στην Ίντερ μέχρι το 2025.

Ο Ντε Φράι αποκτήθηκε από τη Λάτσιο ως ελεύθερος τον Ιούλιο του 2018. Τη φετινή σεζόν ο Ολλανδός αγωνίστηκε σε 38 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (ένα γκολ) και έφτασε συνολικά τις 209 εμφανίσεις με το σύλλογο (εννέα γκολ και επτά ασίστ).