Οι οπαδοί της Μίλαν τίμησαν την μνήμη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι (vid)

Μπερλουσκόνι - Οπαδοί Μίλαν

i

© PrtScr

Οι οπαδοί της Μίλαν τίμησαν την μνήμη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι (vid)

Ο άλλοτε πρόεδρος της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι έφυγε από τη ζωή και οι οπαδοί των «ροσονέρι» πραγματοποίησαν πορεία για να τον τιμήσουν.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι υπήρξε πρόεδρος της Μίλαν στις «χρυσές» εποχές της ομάδας και συνέδεσε το όνομά του με την αναγέννηση και τη γιγάντωσή της. Επί των ημερών του η Μίλαν κατέκτησε 8 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο Ιταλίας, 7 Σούπερ Καπ Ιταλίας, 5 Champions League, 2 Διηπειρωτικά Κύπελλα, 5 Σούπερ Καπ UEFA και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Όπως είναι λογικό, η είδηση του θανάτου του προκάλεσε ένα σοκ στο μιλανέζικο στρατόπεδο, για αυτό και οι οπαδοί των «ροσονέρι» θέλησαν να τον τιμήσουν.

Συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι οπαδοί της Μίλαν δεν ξέχασαν τον εμβληματικό πρόεδρο της ομάδας τους που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα σε ηλικία 86 ετών και οργάνωσαν πορεία στο Μιλάνο με σκοπό καταθέσουν λουλούδια στην μνήμη του.

Επίσης να θυμίσουμε πως εκτός από τους οπαδούς, το «αντίο» στον εμβληματικό πρόεδρο το είπε και ο ίδιος ο σύλλογος. Με μια ανάρτηση λοιπόν η Μίλαν αποχαιρέτησε τον Μπερλουσκόνι, ενώ θυμήθηκε κάποιες δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού της Ιταλίας, όπου μεταξύ άλλων είχε αναφέρει πως το να ζεις με τη Μίλαν είναι ένα όνειρο.

«Η Μίλαν είναι βαθιά λυπημένη, θρηνεί για τον θάνατο του αξέχαστου Σίλβιο Μπερλουσκόνι και αγκαλιάζει θερμά την οικογένειά του, τους συνεργάτες του και τους στενότερους φίλους του. Είμαστε βαθιά λυπημένοι, η Μίλαν θρηνεί τον θάνατο του αξέχαστου Σίλβιο Μπερλουσκόνι και εύχεται συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους συνεργάτες του και τους πιο αγαπητούς φίλους. Σε ευχαριστούμε πρόεδρε, θα είσαι για πάντα μαζί μας», έγραφε και μετά συνέχισε με τις δηλώσεις του Μπερλουσκόνι.

«Αύριο θα ονειρευτούμε άλλα γκολ, θα επενδύσουμε σε άλλες προκλήσεις, θα κοιτάξουμε σε άλλες νίκες. Σε αυτά που θα αξίζουν συνειδητοποιώντας τι είναι καλό, δυνατό και αληθινό για εμάς, σε όλους εμάς που έχουμε αυτή την περιπέτεια να συνδυάσουμε τη ζωή μας με ένα όνειρο που ονομάζεται Μίλαν. Αύριο θα ονειρευτούμε νέες φιλοδοξίες, θα δημιουργήσουμε νέες προκλήσεις και θα αναζητήσουμε νέες νίκες. Που θα αντιπροσωπεύουν το καλό, το δυνατό και το αληθινό που κρύβεται μέσα μας, σε όλου εμάς που μοιραστήκαμε αυτή την περιπέτεια της δέσμευσης στη ζωή μας σε ένα όνειρο που λέγεται Μίλαν».