Καμία εξαγορά της Μόντσα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Μοντεστό και Μαρινάκης

i

© Intime

Καμία εξαγορά της Μόντσα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:15 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:19 - 13.06.2023

Ανακριβές ήταν το δημοσίευμα που αφορούσε την εξαγορά της Μόντσα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, του οποίου το όνομα συνδέθηκε με τον πρώην σύλλογο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν αρκετές μέρες, όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να το ξεπεράσει και έτσι σε ηλικία 86 ετών έφυγε από τη ζωή, το μεσημέρι της Δευτέρας (12/6). Λίγες ώρες αργότερα, το όνομα του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας και μεγαλομετόχου της Μόντσα συνδέθηκε με αυτό του Βαγγέλη Μαρινάκη, από την ιστοσελίδα «Corriere Dello Sport»

«Να αφήσει την Μόντσα, σε ένα άτομο με μεγάλες φιλοδοξίες. Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία με την υπογραφή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ο σύλλογος θα πουληθεί στον Έλληνα κροίσο, Ευάγγελο Μαρινάκη. Η διαπραγμάτευση, που άρχισε πριν από μερικούς μήνες, ήταν να κλείσει μέσα στις προηγούμενες ημέρες», ανέφερε ειδικότερα το δημοσίευμα το οποίο υποστήριζε πως ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων» θα αναλάβει την ηγεσία του κλαμπ της Serie A.

Καμία συμφωνία Μαρινάκη - Μόντσα

Η διαφορά είναι πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει έρθει σε καμία συμφωνία με τον ιταλικό σύλλογο. Το τι θα γίνει στο μέλλον είναι άγνωστο, ωστόσο για την ώρα ο Έλληνας επιχειρηματίας αποτελεί μεγαλομέτοχος μόνο του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Μόντσα υπάρχει μία σύνδεση με τους «ερυθρόλευκους» και αυτή ακούει στο όνομα Φρανσουά Μοντεστό. Το επί χρόνια πρώην στέλεχος των Πειραιωτών αποχώρησε από την Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι, προκειμένου να αναλάβει τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή στην ιταλική ομάδα.