«Η Μόντσα θα πουληθεί στον Μαρινάκη»

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

© Intime

«Η Μόντσα θα πουληθεί στον Μαρινάκη»

Sportal newsroom 10:57 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 13.06.2023

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πριν τον θάνατό του είχε έρθει σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την πώληση της Μόντσα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere Dello Sport».

Στο πένθος «βυθίστηκε» το ιταλικό ποδόσφαιρο, μετά τον θάνατο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο «Καβαλιέρε», ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την Μίλαν, αλλά τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει την ομάδα της Μόντσα, οδηγώντας την στη Serie A άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα (12/6) σε ηλικία 86 ετών. 

Λίγα λεπτά μετά την είδηση του θανάτου του, η ιταλική ομάδα προχώρησε στην ακόλουθη ανάρτηση: «Ο Αντριάνο Γκαλιάνι και όλη ομάδα της Μόντσα θρηνούν την απώλεια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι: “Ένα κενό που δεν θα καλυφθεί ποτέ, για πάντα μαζί μας. Σε ευχαριστούμε για όλα πρόεδρε”.»

Οι φίλαθλοι της Μόντσα πέρα από θλίψη για το θάνατο του Μπερλουσκόνι άρχισαν να ανησυχούν και για το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας. Όμως, δημοσίευμα της «Corriere Dello Sport» αποκαλύπτει το μέλλον της ομάδας. 

«Να αφήσει την Μόντσα, σε ένα άτομο με μεγάλες φιλοδοξίες. Αυτή ήταν η τελευταία ασίστ με την υπογραφή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι: ο σύλλογος θα πουληθεί στον Έλληνα κροίσο, Ευάγγελο Μαρινάκη.

Η διαπραγμάτευση, που άρχισε πριν από μερικούς μήνες, ήταν να κλείσει μέσα στις προηγούμενες ημέρες», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω ιταλικό μέσο.

Σύμφωνα με το ιταλικό Μέσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται μία ανάσα από την αγορά της Μόντσα. Όπως υποστηρίζει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πριν τον θάνατό του είχε έρθει σε συμφωνία με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ για την πώληση της ομάδας. Αυτή η συμφωνία πρόκειται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Στην ιταλική εφημερίδα τονίζεται πως στην Μόντσα ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα συναντήσει ξανά τον Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος δούλεψε στον Ολυμπιακό ως τεχνικός διευθυντής.