Υπέροχο fair play στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Κ17: Η αγκαλιά παρηγοριάς των δύο αρχηγών (gallery)
i

©print screen

Υπέροχο fair play στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Κ17: Η αγκαλιά παρηγοριάς των δύο αρχηγών (gallery)

Sportal newsroom 15:52 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:19 - 12.06.2023

Ο αρχηγός της Κ17 του Ολυμπιακού τραυματίστηκε οχτώ λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να τον αγκαλιάζει για να τον παρηγορήσει, προσφέροντας μια όμορφη στιγμή.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προσέφεραν έναν τρομερό τελικό για τη Super League Κ17. Ο «δικέφαλος» αν και προηγήθηκε 2-0, τελικά δεν κατάφερε να πάρει το παιχνίδι, αφού οι «ερυθρόλευκοι» γύρισαν τον αγώνα σε 2-2 και τον πήγαν στην παράταση. 

Εκεί η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη ήταν καταιγιστική και νίκησε μετά από τριάντα λεπτά έξτρα χρόνου 5-4 και κατέκτησε το πρωτάθλημα Κ17. Ωστόσο μόλις στο 8ο λεπτό του παιχνιδιού ο αρχηγός του Ολυμπιακού έπεσε κάτω με πρόβλημα στο πόδι. 

Κατευθείαν οι συμπαίκτες του πήγαν κοντά για να δουν τι έχει, ενώ από πάνω του πήγαν και οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Μάλιστα δύο από αυτούς τον σήκωσαν προσωρινά, με τον αρχηγό του «δικεφάλου», να τον αγκαλιάζει για να τον παρηγορήσει, που θα έχανε τον τελικό από τόσο νωρίς. Κατά τη διάρκεια της αποχώρησής του ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έκανε νόημα προς τον κόσμο που βρέθηκε στο Πανθεσσαλικό να χειροκροτήσει τον παίκτη, δείχνοντάς τον.