Ο Ολυμπιακός εισέπραξε 3,5 εκατ. ευρώ χάρη στη Φενέρμπαχτσε

Ο Χένρι Ονιεκούρου

i

© Intime

Ο Ολυμπιακός εισέπραξε 3,5 εκατ. ευρώ χάρη στη Φενέρμπαχτσε

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:08 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 00:09 - 12.06.2023

Ο Χένρι Ονιεκούρου θα παραμείνει στην Αντάνα Ντεμιρσπόρ και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως η Φενέρμπαχτσε κατέκτησε το Κύπελλο Τουρκίας, βάζοντας στα ταμεία του Ολυμπιακού το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ.

Παίκτης της Αντάνα Ντεμπιρσπόρ έγινε ο Χένρι Ονιεκούρου με κάθε επισημότητα και αυτό το... χρωστάει στη Φενέρμπαχτσε, η οποία κατέκτησε το Κύπελλο Τουρκίας επικρατώντας της Μπασάκσεχιρ με σκορ 2-0. 

Η κατάκτηση της Φενέρ και τα 3,5 εκατ. ευρώ

Εξηγούμαστε! To περασμένο καλοκαίρι ο Νιγηριανός μετακόμισε στην Τουρκία για να αγωνιστεί στον σύλλογο της Super Lig, με τον Ολυμπιακό να τον παραχωρεί με μορφή δανεισμού. Ωστόσο η συμφωνία περιλάμβανε τον όρο πως αν και εφόσον η Αντάνα έβγαινε στην Ευρώπη, τότε θα ενεργοποιούνταν αυτόματα η ρήτρα αγοράς. 

O Κορδόν βλέπει Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:44 - 11.06.2023

O Κορδόν βλέπει Ολυμπιακό

Ο Αντόνιο Κορδόν βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β' με την Παναχαϊκή, προκειμένου να «σκανάρει» του ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του στην προετοιμασία.

Η κατάκτηση του «Türkiye Kupası» από τη Φενέρ, λοιπόν, έδωσε στην ομάδα του Ονιεκούρου το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa Conference League, αφού οι «κίτρινοι» εξασφάλισαν την παρουσία στην Ευρώπη από το πρωτάθλημα. Κάπως έτσι, από αυτή την αγορά, ο Ολυμπιακός θα εισπράξει το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ, αποδεσμεύοντας παράλληλα από το ρόστερ του ένα όνομα που ανήκε στους «φευγάτους».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 25χρονος εξτρέμ έχει αγωνιστεί σε 30 αγώνες φέτος, έχοντας πετύχει συνολικά οκτώ τέρματα και τρεις ασίστ σε 1.764 αγωνιστικά λεπτά. Θυμίζουμε πως την λεπτομέρεια σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός γεμίζει τα ταμεία του γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Αντάνα σε δηλώσεις που έκανε σε Μέσο της Τουρκίας.