Μια τελευταία προσπάθεια του Ολυμπιακού για Μαρθελίνο

Μαρθελίνο

i

Μαρθελίνο/ ©Photo By Europa Press Sports/ Getty Images

Μια τελευταία προσπάθεια του Ολυμπιακού για Μαρθελίνο

Διονύσης Βερβελές 14:55 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:53 - 12.06.2023

Ο Ολυμπιακός ξέρει τις δυσκολίες, αλλά πάντα τον είχε ψηλά σε εκτίμηση και…

Δεν είναι ψέμα πως ο Μαρθελίνο, υπήρξε στόχος του Ολυμπιακού για την τεχνική του ηγεσία και στο παρελθόν. Ο Ισπανός προπονητής και στο παρελθόν, δεν έδειχνε να ψήνεται για να έρθει στην Ελλάδα. Δεν είναι τεχνικός που βιάζεται, περίμενε και το ίδιο φαίνεται πως κάνει και τώρα. Ο Αντόνιο Κορδόν, γνωρίζει πολύ καλά τον Μαρθελίνο. Τα πάντα.

Ο 57χρονος προπονητής ήταν πάντα στη λίστα του Ολυμπιακού. Όλα δείχνουν πως αυτή την εβδομάδα, θα ανακοινωθεί ο κόουτς που θα αναλάβει τον Ολυμπιακό για τη σεζόν 2023-24. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα πλέον, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» θα έκαναν μια τελευταία προσπάθεια για τον Μαρθελίνο.

Τις προηγούμενες ημέρες, το όνομα του Ισπανού κόουτς είχε παίξει για Νάπολι και Μαρσέιγ, ως υποψήφιου. Σαφέστατα δύο ελκυστικές προτάσεις, μόνο που δεν προχώρησαν. Στον Ολυμπιακό λίγο πριν έρθει η τελική απόφαση, δεν… έκαιγαν το όνομα του Μαρθελίνο. Ναι, το παρελθόν, η θέση του Ισπανού δεν δείχνει σύμμαχος για να πει το «ναι».

Όταν, όμως, αναζητάς το πολύ καλό, οφείλεις να εξαντλήσεις τις πιθανότητές σου. Κι αυτό φαίνεται πως κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» που θέλουν να τελειώσουν σύντομα το ζήτημα του προπονητή και να αρχίσουν το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα σεζόν. Όπως είναι γνωστό άλλωστε, 5 με 20 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία. 

Μπορεί ο Ολυμπιακός έστω και λίγο πριν την απόφαση, να αποσπάσει το «ναι» του Μαρθελίνο; Δεν φαντάζει το πιο πιθανό σενάριο, με βάση τα όσα έχουμε δει ως τώρα και διαβάζοντας τις αρχικές προθέσεις του Ισπανού προπονητή που την Κυριακή έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Ουέλβα για τον προβιβασμό της.