Πάει Αλμερία ο Ιραόλα, φουλ για Μαρτίνεθ ο Ολυμπιακός!

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Photo by Alex Caparros/Getty Images

Πάει Αλμερία ο Ιραόλα, φουλ για Μαρτίνεθ ο Ολυμπιακός!

Διονύσης Βερβελές 18:44 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:44 - 12.06.2023

Στην Ισπανία βλέπουν το παζλ των προπονητών και τους «ερυθρόλευκους» μαζί…

«Τζόγος» γίνεται τις τελευταίες ώρες με το θέμα του προπονητή, με τον Ολυμπιακό να είναι στην τελική ευθεία για τη συμφωνία και την ανακοίνωση του νέου κόουτς. Στην Ισπανία μάλιστα, βλέπουν το παζλ να ολοκληρώνεται, με δύο εξελίξεις, με ονόματα προπονητών που παίζουν εδώ και πολύ καιρό για τον Ολυμπιακό.

Για την ακρίβεια, αυτό που μεταφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Ιραόλα να συμφωνεί με την Αλμερία και μάλιστα να είναι θέμα ωρών για να ανακοινωθεί η συμφωνία μαζί του. Βγαίνει έτσι από το κάδρο ένας βασικός στόχος του Ολυμπιακού, με τους Ισπανούς πάντως να εκτιμούν πως πιο κοντά στους Πειραιώτες πλέον είναι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Το όνομα του 42χρονου Ισπανού προπονητή, ήταν πάντα μέσα στα υποψήφια και ο Κορδόν έχει εκφραστεί με καλά λόγια. Ο Μαρτίνεθ τη σεζόν 2022-23 ήταν στην Εσπανιόλ, από την οποία αποχώρησε τον Απρίλη. Το μεγαλύτερο πέρασμά του από πάγκους ωστόσο, το έχει κάνει στην Γρανάδα, όπου ήταν για 146 ματς, από τον Ιούλη του 2018 ως τον Ιούνη του 2021.

Είναι ένας προπονητής για τον οποίο έχουν ακουστεί καλά λόγια, υπάρχει εκτίμηση στο πρόσωπό του και μένει να δούμε αν τελικά θα είναι αυτός που θα επικρατήσει. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν τον είχαν ψηλά στη λίστα τους από την αρχή, αλλά μιλώντας με αρκετούς τεχνικούς και καταγράφοντας τα δεδομένα, βλέπουν αυτή τη στιγμή πιο αναλυτικά την περίπτωσή του. Οι Ισπανοί εκτιμούν ότι είναι προχωρημένες οι επαφές των δύο πλευρών και μένει να διαπιστωθεί αν θα δικαιωθούν.

Για την ώρα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει και δεν διαψεύδει τίποτα. Κανένα όνομα. Η αίσθηση που υπάρχει πάντως, είναι πως είναι θέμα ωρών για να ανακοινώσει τον προπονητή με τον οποίο θα πορευθεί για τη σεζόν 2023-24.