«Η Ντόρτμουντ θέλει τον Γκάλαχερ ως αντικαταστάτη του Μπέλιγχαμ»

Κόνορ Γκάλαχερ

i

©PrtScr youtube

«Η Ντόρτμουντ θέλει τον Γκάλαχερ ως αντικαταστάτη του Μπέλιγχαμ»

Κώστας Τσιακλής • 21:24 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Η Ντόρτμουντ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Τζουντ Μπέλιγχαμ και φαίνεται να τον βλέπει στο πρόσωπο του Κόνορ Γκάλαχερ της Τσέλσι.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Τζουντ Μπέλιγχαμ που αποχώρησε για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με τον Κρίστιαν Φαλκ, ο εκλεκτός των Βεστφαλών είναι ο Κόνορ Γκάλαχερ της Τσέλσι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε μια από τις μεταγραφές της χρονιάς και απέκτησε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ με 103 εκατομμύρια ευρώ (+30 εκατομμύρια σε μπόνους) από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Πλέον οι Βεστφαλοί ψάχνουν τον αντικαταστάτη του και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Bild, Κρίστιαν Φαλκ, αυτός είναι ο Κόνορ Γκάλαχερ της Τσέλσι.

Όπως αναφέρει ο Γερμανός ρεπόρτερ η Ντόρτμουντ έχει εδώ και καιρό στο στόχαστρο της τον Άγγλο μέσο και πιθανόν να κινηθούν για αυτόν. Συγκεκριμένα ο Φαλκ είπε τα εξής: «Το ενδιαφέρον για τον Κόνορ Γκάλαχερ είναι πολύ συγκεκριμένο και εδώ και μήνες. Τώρα βλέπουν ότι χρειάζονται έναν παίκτη όπως ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, όχι απλώς να παίζει όπως ο Μπέλιγχαμ, αλλά και να επιδεικνύει την ικανότητα να παίζει ως 6άρι, 8άρι ή 10άρι. Η Ντόρτμουντ βλέπει αυτά τα πράγματα στον Γκάλαχερ.

Το συμβόλαιο είναι μέχρι το 2025, έτσι μπορούν να τον πληρώσουν. Έχουν τα χρήματα από τη μεταγραφή του Bellingham και βλέπουν επίσης – δεδομένου ότι είναι 23 ετών – δεν είναι πολύ μεγάλος για να είναι επένδυση. Οπότε αυτό είναι πολύ ρεαλιστικό για την Ντόρτμουντ».

Ο Γκάλαχερ αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Τσέλσι ωστόσο δόθηκε δανεικός σε Τσάρλτον, Γουέστ Μπρομ, Σουόνσι και Κρίσταλ Πάλας. Ο 23χρονος επέστρεψε φέτος στο «Στάνφορντ Μπριτζ» και κατέγραψε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό τρία γκολ και μια ασίστ.

Από την Τσέλσι θα αποχωρήσουν επίσης ο Ματέο Κόβασιτς που συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Ενγκολό Καντέ που ανακοινώθηκε από την Αλ Ιτιχάντ, ενώ και οι Χακίμ Ζίγιεχ και Εντουάρντ Μεντί έχουν συμφωνήσει για να μεταγραφούν στη Σαουδική Αραβία. Αμφίβολο παραμένει και το μέλλον του Μέισον Μάουντ που αρνείται να υπογράψει νέο συμβόλαιο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταθέτει συνεχώς νέες προτάσεις για να αποσπάσει το ναι της διοίκησης της Τσέλσι.