Κλείνει στην Μπάγερν Μονάχου ο Κιμ Μιν-Τζάε

O Kιμ Μιν-Τζάε

i

© SS Youtube

Κλείνει στην Μπάγερν Μονάχου ο Κιμ Μιν-Τζάε

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:42 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:45 - 19.06.2023

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να αποτελέσει σύντομα ο Κιμ Μιν-Τζάε, με τους Βαυαρούς να πληρώνουν τη ρήτρα αποδέσμευσης στη Νάπολι.

Η Μπάγερν Μονάχου ολοκλήρωσε τη χρονιά κατακτώντας ένα ακόμα πρωτάθλημα - το 33ο της ιστορίας της -  και πλέον σχεδιάζει την επόμενη μέρα. Ένα από τα μεταγραφικά της μέτωπα ήταν και αυτό του Κιμ Μιν-Τζάε, όμως αυτό φαίνεται να ολοκληρώνεται σύντομα.

Θέμα χρόνου η μετακίνηση του Κιμ Μιν-Τζάε

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ Φαμπρίς Χόκινς, οι Βαυαροί ετοιμάζονται να πληρώσουν τη ρήτρα που είχε η Νάπολι και πλέον η μετακόμιση του αμυντικού στη Γερμανία φαντάζει σίγουρη. Το αξιοσημείωτο είναι πως τα 47 εκατ. που θα κληθεί να καταβάλει ο σύλλογος της Bundesliga, ίσχυαν ως ρήτρα μόνο για τις δύο πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου. 

Όσον αφορά το συμβόλαιο του Νοτιοκορεάτη, το οποίο πρόκειται να έχει διάρκεια πέντε ετών, τα ποσά «ζαλίζουν». Ο Κιμ Μιν-Τζάε αναμένεται να λαμβάνει το χρόνο το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 17, εκατ. ευρώ, ενώ από αυτή τη συμφωνία οι ατζέντηδες που συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί θα λάβουν ως ανταμοιβή 15 εκατ. ευρώ. 

Ο 26χρονος αγωνίστηκε σε 45 αγώνες με τη Νάπολι την περασμένη σεζόν και πέτυχε 2 γκολ. Ο ίδιος πανηγύρισε με τους «παρτενοπέι» την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας σημαντική συνεισφορά στην προσπάθεια της ομάδας του.