Συζητάει με τη Σίτι για να πάρει μεταγραφή στην Μπάγερν ο Γουόκερ

Κάιλ Γουόκερ

i

©printscreen

Συζητάει με τη Σίτι για να πάρει μεταγραφή στην Μπάγερν ο Γουόκερ

Δημήτρης Χούπης 12:15 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 17.06.2023

Όπως αναφέρει η Athletic ο Κάιλ Γουόκερ έχει ξεκινήσει τις επαφές με τη Μάντσεστερ Σίτι προκειμένου να αποχωρήσει για την Μπάγερν Μονάχου.

Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάνοντας το τρεμπλ, αφού κατέκτησε πρώτα την Premier League, μετά το κύπελλο Αγγλίας και τέλος το Champions League. Οι παίκτες αυτή την περίοδο μπορεί είτε να βρίσκονται σε διακοπές είτε στις εθνικές τους ομάδες για τις υποχρεώσεις των προκριματικών του Euro 2024

Πίσω στις ομάδες τους όμως αρκετοί είναι αυτοί που δουλεύουν για να ετοιμαστούν για τη νέα σεζόν. Στη Μάντσεστερ Σίτι οι περισσότεροι παίκτες θα παραμείνουν στην ομάδα, όμως είναι μερικοί των οποίων το μέλλον δεν είναι σίγουρο. Ένας από αυτούς είναι και ο Κάιλ Γουόκερ

Σύμφωνα με την Athletic λοιπόν ο Άγγλος δεξιός μπακ ζήτησε από την ομάδα να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου. Μέχρι στιγμής συμφωνία δεν υπάρχει, αλλά όπως αναφέρει το δημοσίευμα κατά πάσα πιθανότητα ο 33χρονος θα μετακομίσει στη Γερμανία. 

Ο μισθός ή το ποσό της μεταγραφής δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα, αφού η απόφαση έχει παρθεί από κοινού. Ο λόγος της αποχώρησής του είναι ο μειωμένος χρόνος του στη Μάντσεστερ Σίτι κατά τη διάρκεια της σεζόν. Το συμβόλαιό του ωστόσο λήγει τον επόμενο χρόνο. Ο Γουόκερ πάντως δεν είναι ο μόνος παίκτης της Σίτι που αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα τη φετινή σεζόν. 

Με τη φανέλα των «πολίτων» έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα, δύο κύπελλα, τέσσερα Carabao Cup και ένα Champions League. 

Ο Ζοάο Κανσέλο έφυγε από τη Σίτι τον Ιανουάριο για την Μπάγερν Μονάχου, αλλά στις τάξεις των Βαυαρών δεν έμειναν ευχαριστημένοι με την απόδοση του Πορτογάλου αριστερού μπακ. Κάπως έτσι αποφάσισαν πως δεν τον χρειάζονται και τελικά θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ. Που και εκεί θέλουν να τον... ξεφορτωθούν.

Ενώ ακόμα και Πεπ Γκουαρδιόλα σε δήλωσή του ανέφερε πως σχεδιάζει να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2025. Όταν δηλαδή λήξει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι.