Το είπε και το έκαναν! Οπαδοί κρέμασαν την φωτογραφία του Γκρίλις στο Λούβρο (vids)

Η φωτογραφία του Τζακ Γκρίλις στο Λούβρο

i

PrtScr

Το είπε και το έκαναν! Οπαδοί κρέμασαν την φωτογραφία του Γκρίλις στο Λούβρο (vids)

Κώστας Τόπας 09:40 - 17.06.2023

Οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι... άκουσαν τον Τζακ Γκρίλις και κρέμασαν την πανηγυρική φωτογραφία του μετά την κατάκτηση του Champions League στο Λούβρο!

Αφού η Μάντσεστερ Σίτι σφράγισε το τρεμπλ με τη νίκη 1-0 επί της Ίντερ στον τελικό του Champions League στην Κωνσταντινούπολη, οι παίκτες γιόρτασαν την σπουδαία επιτυχία τους μαζί με τους οπαδούς. Κατά τη διάρκεια της παρέλασης στο Μάντσεστερ, ο Τζακ Γκρίλις ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, καθώς ενθουσίασε τους θαυμαστές με τις ατάκες του.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε όλους τους συμπαίκτες του. Το χάρηκε με την ψυχή του, ενώ έφτασε στο σημείο να μην έχει επαφή με την πραγματικότητα. Οπως παραδέχθηκε άλλωστε και ο ίδιος με φωτογραφία που ανήρτησε στο twitter απεικονίζει το τι πραγματικά συνέβη στη διάρκεια των εορτασμών. Ενώ έγραψε χαρακτηριστικά: «Κρεμάστε την στο Λούβρο».

Οπως κι έγινε. Η Paddy Power δημοσίευσε ένα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, στο οποίο φαίνονται οπαδοί της Σίτι να τυπώνουν το tweet του Γκρίλις και να κατευθύνονται στη διάσημη γκαλερί στο Παρίσι. Αφού είπαν ότι δεν θα μπορούν να κρεμάσουν την εικόνα κοντά στον διάσημο πίνακα της Μόνα Λίζα, αποφάσισαν να τοποθετήσουν την εικόνα της 28χρονου μεσοεπιθετικού σε έναν από τους θαλάμους μέσα στην ανδρική τουαλέτα.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος εντάχθηκε στην ομάδα της εθνικής Αγγλίας, έκανε μια εξομολόγηση στον πρώην ποδοσφαιριστή και σχολιαστή Τζίμι Μπούλαρντ.

«Έστειλα στον Γκρίλις ένα μήνυμα λέγοντας: "Τζακ, θα μιλήσω στο talkSPORT. Σ'αγαπώ. Πώς πάνε τα τρία τρόπαιά σου;» είπε χαρακτηριστικά ο Μπούλαρντ ζωντανά στο ραδιόφωνο. «Και λέει: "Ουάου, είμαι σε έναν κόσμο πόνου!" Τι θρύλος... λαμπρός. Λατρεύω το αγόρι, νομίζω ότι είναι απίστευτος για το αγγλικό ποδόσφαιρο», αποκάλυψε .