Ο Χάαλαντ έγινε παγωτατζής και σέρβιρε τους περαστικούς
i

©print screen

Ο Χάαλαντ έγινε παγωτατζής και σέρβιρε τους περαστικούς

Δημήτρης Χούπης 11:18 - 16.06.2023

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ άφησε για λίγο το ποδόσφαιρο και ανέλαβε χρέη παγωτατζή σερβίροντας τους περαστικούς.

Τα πρωταθλήματα και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις τελείωσαν και οι ποδοσφαιριστές βρήκαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να διασκεδάσουν, κάνοντας διακοπές με φίλους και οικογένεια. Το ίδιο κάνει και ο Έρλινγκ Χάαλαντ μετά από την ονειρική για τον ίδιο σεζόν.

Στην πρώτη του χρονιά στην Premier League με τη Μάντσεστερ Σίτι ο Νορβηγός σταρ βγήκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 36 γκολ. Ενώ συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 52, βγαίνοντας παράλληλα πρώτος σκόρερ και στο Champions League με δώδεκα γκολ. 

Εκτός από τις ατομικές διακρίσεις ο πρώην επιθετικός της Ντόρτμουντ, κατέκτησε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο Αγγλίας και το Champions League, κάνοντας ένα ιστορικό τρεμπλ. 

Η επική αντίδραση του Γκρίλις όταν αντίκρισε μία ωραία γυναίκα στους πανηγυρισμούς της Σίτι για το τρεμπλ (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

11:35 - 14.06.2023

Η επική αντίδραση του Γκρίλις όταν αντίκρισε μία ωραία γυναίκα στους πανηγυρισμούς της Σίτι για το τρεμπλ (vid)

Μετά την κατάκτηση του Champions League, η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτός που έκλεψε την παράσταση στους πανηγυρισμούς για το τρεμπλ, ήταν δίχως αμφιβολία ο Τζακ Γκρίλις.

Μετά από αυτή τη σεζόν λοιπόν ο Νορβηγός θέλησε να διασκεδάσει στις διακοπές του για να είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν.  Όπου και η κάμερα τον έπιασε να έχει αναλάβει χρέη παγωτατζή! Συγκεκριμένα ο Χάαλαντ εντόπισε ένα παγωτατζίδικο και χτύπησε το παράθυρο, κάνοντας έκπληξη στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. 

Εκείνη τη στιγμή ο 22χρονος εισέβαλλε μέσα και άρχισε να σερβίρει τον κόσμο, ο οποίος σχημάτισε ουρές για να δει τον αγαπημένο του παίκτη. Ο ιδιοκτήτης μάλιστα όντας έκπληκτος δεν σταμάτησε να βιντεοσκοπεί τον διεθνή επιθετικό. 

Λίγες μέρες πριν ο Νορβηγός είχε δείξει και τις ικανότητές του στη μαγειρική. Στο πάρτι της Μάντσεστερ Σίτι για το τρεμπλ ο Νορβηγός μπήκε στην κουζίνα και άρχισε να ψήνει μια μπριζόλα, με τους μάγειρες να τον έχουν... από κοντά. Ένας από αυτούς μάλιστα τον χειροκρότησε για τις ικανότητές του.